Horoscop: Mai deştepte ca ele nu există. 3 zodii care dau femei geniale

Inteligenţa diferă de la persoană la persoană. O influenţă uriaşă are planeta care guvernează semnul zodiacal în care fiecare dintre noi suntem născuţi.

RomaniaTV.net
22 feb. 2016, 10:19
Horoscop: Mai deştepte ca ele nu există. 3 zodii care dau femei geniale

Asa se face ca exista 3 zodii care dau cele mai inteligente persoane cu putinta. Afla in continuare daca te numeri printre desteptii zodiacului:

Fecioara

Femeia nascuta in zodia Fecioara este cea mai inteligenta. Extrem de cultivata, aceasta nativa este mereu in cautarea unor informatii care sa ii intregeasca aria de acoperire a cunostintelor sale si asa foarte vaste.

E perfectionista si are o inteligenta sclipitoare, bazata in special pe logica, pe rationamente de cele mai multe ori extrem de complicate. Nimic nu ii sta in cale atunci cand ii intra ceva in cap, cu atat mai mult cu cat are si un simt al pragmatismului foarte dezvoltat.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cele mai viclene femei ale zodiacului. Cine sunt nativele cu două feţe!

Capricorn

Aproape la fel de inteligenta este si femeia nascuta in zodia Capricorn. Inteligenta sa se bazeaza de asemenea pe o sete avida de cunoastere. Gaseste o solutie oricarei probleme, indiferent cat de grea este. Are o capacitate uimitoare de a face conexiuni la care nimeni nu s-ar fi gandit vreodata.

Citeşte mai mult pe ele.ro