HOROSCOP MAI: Vin zile complicate pentru mai multe zodii

Fie că vor avea certuri cu partenerul sau pur și simplu veniturile lor vor scădea considerabil, următoarea perioadă nu va fi bună pentru anumiți nativi!

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 08:36
HOROSCOP MAI: Vin zile complicate pentru mai multe zodii

BERBEC

Următoarea perioadă va fi destul de complicată în ceea ce privește relația de cuplu. Ai ceva probleme cu partenerul, iar asta te nemulțumește destul de tare. Încearcă pe cât posibil să nu te învinovățești în totalitate pe tine, s-ar putea ca problema să nu fie la tine. Trebuie să îți păstrezi calmul și să discutați ca doi oameni maturi pentru a putea ajunge la un rezultate. Plus de asta, aveți un trecut frumos împreună, este păcat să dați cu piciorul la relația aceasta.

TAUR

Nativii din zodia Taur au ceva probleme la locul de muncă, iar asta îi neliniștește destul de tare. Vei avea parte de câteva discuții cu șefii tăi, care te vor face să te gândești dacă îți este bine în acest loc sau nu. Este foarte probabil că acești oameni să nu rezoneze în totalitate cu tine și să nu știe să îți accepte părerile. Nu trebuie să îți faci griji, pentru că tu îți faci treaba chiar foarte bine.

GEMENI

Gemenii vor avea parte de o perioadă destul de bună, în comparație cu ceilalți nativi. În relație, lucrurile funcționează la fel de bine ca până acum, iar locul de muncă, primești aprecieri, atât din partea șefiilor, cât și din partea anumitor colege. Încearcă, totuși, să îți dedici mai mult propriei persoane, pentru că te-ai neglijat în ultima perioadă.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro