HOROSCOP: Marele Benefic îşi schimbă poziţia. Ce se schimbă în zodia ta

Planeta Jupiter, cunoscut şi sub numele de Marele Benefic, a intrat de pe 10 octombrie în zodia Scorpion, unde va rămâne până pe 8 noiembrie 2018. O dată cu această schimbare vor apărea noi şanse timp de un an. Află care sunt beneficiile acestei tranziţii pentru fiecare zodie în parte.

12 oct. 2017, 09:22
HOROSCOP: Marele Benefic îşi schimbă poziţia. Ce se schimbă în zodia ta

BALANŢĂ

Totul se învârte în jurul banilor şi al carierei în această perioadă pentru Balanţe.

Instinctul lor nu va da greş în ceea ce priveşte afacerile şi sunt puşi pe fapte mari. Acestea au un scop bine stabilit, acela de a câştiga mai mulţi bani pentru a plăti toate cheltuielile cu care se confruntă. Determinarea îi va ajuta în mare măsură, însă nu ar trebui să refuze nici ajutorul celor apropiaţi. Cu toate acestea, cert este că mare parte din probleme îşi vor găsi rezolvarea.

Citeşte şi Horoscop: Cum îşi sabotezi relaţia amoroasă, în funcţie de zodie

SCORPION

Scorpionul va ajunge în această perioadă să ştie cu adevărat ce îşi doresc de la viaţă, lucru care îl va ajuta să ştie pe ce direcţie o va lua, în special pe plan sentimental.

Se va gândi mai mult la el şi la fericirea lui, lucru care este benefic din când în când. Îi va merge bine pe toate planurile, însă în special pe plan financiar unde va avea parte de oportunităţi măreţe. Orice va iniţia în acest an va rămâne bătut în cuie pentru mult timp de acum înainte.

Află şi Ce decizii majore vei lua în 2018, în funcţie de zodia ta

SĂGETĂTOR

Săgetătorul va fi mai bun anul acesta şi mai milos.

Va sări în ajutorul celor aflaţi în nevoie şi va încerca pe cât posibil să aducă pace între oameni. Dacă va crede în ceva, va reuşi să obţină tot ce şi-a propus. Cu toate că va avea parte şi de incidente neplăcute, de intrigi şi de adversari de temut, el va reuşi cu calm şi diplomaţie să ignore tot răul şi să îşi vadă de drumul lui liniştit. Va reuşi să nu dea curs niciunui conflict sau să iasă elegant din dispute în care a intrat fără voia lui.

Citeşte continuarea pe Eva.ro