Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Sectorul iubirii se zguduie din temelii la mai multe zodii. Trecutul le poate bate la uşă

Cel mai important eveniment astrologic al săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie 2022 este Lună Nouă de pe 1 februarie, care va influenţa zodiile pe tot parcursul săptămânii.

01 feb. 2022, 17:04
Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Sectorul iubirii se zguduie din temelii la mai multe zodii. Trecutul le poate bate la uşă

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Luna Nouă vine cu lecţii de înțelepciune pentru fiecare. În plus, avem nevoie de concentrare, luciditate și claritate în deciziile noastre, spune astrologul.

Prietenia va fi și ea o sursă de bucurie și de energie proaspătă pentru toate zodiile și ne vom grăbi să ne vedem cu prieteni mai vechi sau să legăm prietenii noi.

Zodia care va avea încă ghinioane va fi Scorpionul. Cea mai norocoasă zodie în acest început de lună va fi zodia Gemeni, dar în egală măsură și Săgetătorul și Capricornul, către finalul săptămânii.

Iată previziunile pentru toate zodiile, realizate de astrologul Maria Sârbu.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 BERBEC

Luna Nouă îți cere să reiei lista de obiective la puricat și să te gândești ce dorințe vrei să-ţi împlineşti, pentru că vei avea parte de resurse noi care te vor susține în demersurile tale. Atenție la așteptările tale să nu te împiedice în drumul tău. Fii rezonabil.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop februarie 2022 cu Adi Bunea. A doua parte a lunii vine cu probleme pentru toate zodiile: Berbecii au conflicte cu partenerul, Leii primesc o veste proastă, Fecioarele rămân în pană de bani

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie TAUR

Este anul tău și ai o perioadă interesantă și importantă. Încă nu ai scăpat de crizele de adolescent. Lucrurile te răscolesc destul de mult. Energiile nu fac o horă frumoasă pentru tine.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 GEMENI

Ai nevoie de o schimbare de mentalitate și de o privire mai matură. Caută noi mentori și vezi care sunt ghizii tăi cei mai buni. Trebuie să fii și tu un ghid la rândul tău. Poate aceste zile îți va revela tocmai acest nou drum.

Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie LEU

Este necesar să simplifici lucrurile în relaţia de cuplu și să o privești cu înțelepciune. Ești la momentul concluziilor mature și a lecțiilor de asociere. Ai de învățat o lecție de la persoana iubită. Și mai poți face o colaborare extrem de benefică în aceste zile. Este vremea muncii în echipă.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 FECIOARĂ

Simți că eşti atacat din toate direcţiile. Sunt, însă, multe traume care trebuie vindecate. Niște regrete te pot ține pe loc. Luna Nouă îţi zice să te apuci de nişte proiecte noi. Ar fi bine să simplifici anumite situații. Te copleşesc amintiri legate de un fost coleg de care te lega o mare iubire.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 BALANŢĂ

Dacă nu ar fi o mică tendinţă autodistructivă totul ar merge ca pe roate. Veşti neplăcute de la prieteni sau de la cineva drag. Planuri prin care îţi poţi recâştiga dragostea de viaţă, bucuria. Îţi revine în memorie o poveste de dragoste care a luat naştere la serviciu, dar care s-a încheiat. Atenţie la sănătate, tot ce ţine de sistemul digestiv şi atenţia la egoul în relaţia cu colegii.

Citeste si Horoscop Urania februarie 2022. Cupidon împrăştie săgeţi peste tot, iar luna se anunţă plină de câştiguri

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022 SCORPION

Va trebui să realizezi unde greşeşti, ce trebuie să modifici, să încetezi să mai dai vina pe alţii. Este un moment de învăţare a lecţiilor de personalitate. O nouă etapă în relaţia cu cei dragi. Va trebui să înveţi să simplifici lucrurile. Luna Nouă îţi aduce planuri de mutare pe viitor. Atenţie la o poveste care îţi zguduie sufletul, la o frustrare care a venit odată cu un gol interior provocat de o poveste de iubire mai veche.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 SĂGETĂTOR

Ai multe traume de vindecat. Este o perioadă de reunire cu cei dragi. Ai grijă la tot felul de discuţii, dar şi la condus maşina. Nu te grăbi în nicio situaţie. Luna Nouă vine cu un proiect sau o idee foarte bună care însă va necesita ceva mai mult efort intelectual. Discuţii de dragoste sau chiar o întâlnire de dragoste, este cineva pe care deja îl cunoşti. Totodată poate fi o întâlnire karmică.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie 2022 CAPRICORN

Aglomeraţie de planete la zodia ta. Continuă perioada în care ai crize de adolescenţă, vezi cum scapi de ele pentru că sunt nişte lecţii importante pe care trebuie să le înveţi cât mai curând. Luna Nouă îţi aduce energie nouă, o poartă ţi se deschide la nivel profesional, dar mai ales financiar. Poţi avea tot felul de certuri din cauza egoului.

Horoscop Maria Sârbu 31 ianuarie – 6 februarie VĂRSĂTOR

Sectorul iubirii este favorizat, însă este o perioadă grea din punct de vedere al sănătăţii. Atenţie la sistemul nervos şi la sters. Iubirea îţi dă târcoale, dar nu e chiar ce trebuie. Luna Nouă anunţă multe deblocări ale căror efecte benefice se vor vedea în viitor. Pregăteşte-te să te reinventezi. Nu te lăsa influenţat de ego în negocieri!

Horoscop săptămânal 31 ianuarie – 6 februarie 2022 PEŞTI

Grijă la sănătate, mai ales la articulaţii. Te-ai complicat prea mult pe anumite planuri şi a venit momentul să mai renunţi la sarcini, să le abordezi mai superficial. Atenţie şi la sănătatea emoţională! Luna Nouă îţi amplifică bagajul emoţional pe care-l cari după tine. Sunt o mulţime de lucruri haotice care te sensibilizează, te consumă. E momentul să stai tu cu tine, să-ţi vorbeşti frumos. Iubirea îţi face cu ochiul.