Horoscop Maria Sârbu. Săptămâna descătuşării, multe zodii îşi defulează energiile negative acumulate

Horoscopul pentru săptămâna 6-12 iunie 2022, realizat de Maria Sârbu, ne pune în fața unor decizii destul de importante. Multe zodii se vor confrunta cu tot felul de situații pe care nu le-au rezolvat la timpul lor.

07 iun. 2022, 06:00
Horoscop Maria Sârbu. Săptămâna descătuşării, multe zodii îşi defulează energiile negative acumulate

Horoscop Maria Sârbu. Berbecii vor fi extrem de solicitați ori și-au propus ei să facă anumite lucruri mai greoaie. Pot fi ținuți pe loc de munca pe care o vor depune. Ar face bine să nu facă din țânțar armăsar. Nu e loc de exagerări.

Taurii trebuie să se ocupe mai mult de onoarea lor. Au multe de învățat din punct de vedere profesional. Gemenii tind către succes. Mai au și ei lecții de primit și de învățat. Trebuie să învețe în primul rând să se bucure de lucrurile bune din viața lor.

Racii se pot confrunta cu tot felul de noi probleme în perioada aceasta. Unele lucruri nerezolvate din trecut vor veni în viața lor sub diferite forme. Leii au multe de făcut pentru ei. Să nu cadă în capcana pesimismului. Trebuie să se maturizeze din toate perspectivele. Nu mai e loc de tras de timp.

Horoscopul verii 2022, cu Mihai Voropchievici. Ce zodie atrage runele bune ca un magnet

Fecioarele repară cam tot ce pot repara. Este o perioadă de maturizare și pentru ele. Își dau un restart prin rutina lor. Horoscop Maria Sârbu. Balanțele nu trebuie să se încăpățâneze să țină aproape oameni care nu au dovedit calitatea de prieteni. Mare atenție la eforturile pe care le fac și la furiile pe care le țin în ei!

Scorpionii pot fi trași de urechi de planeta Saturn. Trebuie să fie mai atenți la prieteniile cu cei din jur. Săgetătorii trebuie să spună lucrurilor pe nume, să fie mai clari, să se maturizeze la capitolul comunicare.

Mihai Voropchievici, secrete din anul naşterii şi cifra care îţi influenţează destinul: „Ei sunt cei care oferă dragostea şi liniştea”

Horoscop Maria Sârbu. Capricornii au o săptămână cu bătăi de cap. Saturn, fiind planeta lor, va intra în retrograd și îi va zăpăci de cap. Vărsătorii trebuie să se uite la ei ca la cel mai drag prieten. Practic, vor învățat să se iubească pe sine.

Peștii simt o energie negativă în perioada aceasta. Au nevoie de o dezlegare spirituală, de o curățare energetică.

Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!