Horoscop Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuţit, malefica Lilith face ravagii

Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal. Urmează o săptămână dificilă, deoarece trei zodii se află pe muchie de cuțit, din cauza maleficei Lilith. Pot exista probleme în familie, iar Mercur retrograd vine cu dispute și certuri la locul de muncă.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 15:25
Horoscop Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuţit, malefica Lilith face ravagii

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec- Lilith se îndepărtează ușor de Marte Retrograd și, cât de curând, va ieși din contelația voastră. Vă voi anunța din timp, de aceea nu ratați și previziunile următoare pe care le scriu aici. Până atunci veți avea stări ciudate și veți fi confuzi în relațiile de căsătorie și parteneriale. Cum are semnificație karmică, mulți nu realizați câte secrete vi se ascund în dragoste și carieră. Sănătatea este pe muchie de cuțit, că are aspecte karmice greu de dibuit și diagnosticat. Probleme în familie.

Horoscop săptămânal zodia LEU

Leu- Cum Mercur e șugubăț, fac și eu haz de necaz! Dar nu-I de glumă, căci va retrograda în Ceriu și vă poate retrograda și pe voi(dragostea cu incompatibilități și compatibilități, afectează statutul social în viață și fisurează piedestalul în carieră și business). Cum căile de limpezire le pot studia pe astrograma karmică și complexă personală, pentru reconsolidare și reorintare, știți că e altceva. Ca să nu vă prăbușiți.

Horoscop săptămânal zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Bulversați și nu știți încotro să o luați. Nu o spun eu, ci cvintilul lui Mercur Retrograd cu Axa Karmică din Săgetător și Gemeni, de care scriam și la celelalte zodii. Eu doar vă traduc ce văd pe astrograma săptămânii viitoare. Și cei care au impresia că acum le merge bine și sunt fericiți în relații și căsătorie/ dragoste îmi vor da pe viitor dreptate. Schimbările vor veni brusc și neașteptat…

Horoscop săptămânal zodia CAPRICORN

Pești- Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați văzut că lucrurile pot scăpa de sub control, oricât ne-am strădui unii să luptam pentru stabilitate și dragoste. Suntem mult prea puțini oameni sensibili, care putem desluși cu adevărat mesajul Universului. E plin de egoiști, care acum, cu Mercur Retrograd în Scorpion vor folosi metode și instrumente necinstite pentru manipulare și avantaje personale.

Horoscop integral aici