Horoscop Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte a intrat în mişcare retrogradă, veşti proaste

Publicat: Vineri, 11 Septembrie 2020 18:54 // Actualizat: Vineri, 11 Septembrie 2020 19:04 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020 pentru nativii tuturor zodiilor. Iată predicțiile astrale relevate de cunoscutul astrolog, cuprinse în horoscopul săptămânii.

Horoscop săptămânal BERBEC

  în constelația voastră și dă tonul săptămânii pentru toate zodiile. Cum este un aspect karmic, e bine să știți că nu veți fi compatibili nici voi cu voi, adică Berbec cu Berbec. Este un aspect al agresivității, rar și nu tocmai simplu… Cum Marte indică bărbatul tânăr, trebuie să fie punctate aspectele de compatibilitate care detronează mitul ”bărbat mai mare”. 

Horoscop săptămânal TAUR 

Venus în Leu indică faptul că la noi băieții sunt educați total eronat să își trăiască viața și să fie aventurieri, apoi să se căsătorească. De ce? Pentru că odată ce capătă nărav, așa funcționează și însurați.

Previziuni săptămânale GEMENI

Marte Retrograd va mări tensiunea și rata de divorț, trădare și separare. Mitul românesc al bărbatului mai mare și cu experiență de care vă spuneam și anterior este complet fals. Biologic, bărbatul trebuie să fie mai tânăr decât femeia. Ori la noi când apucă să se căsătorească cu o cadână, evident, mai tânâră… și-au epuizat energia. De aceea atâtea neveste cu probleme ginecologice în statistici medicale.

Horoscopul săptămânii RAC

Cuadratura Lunii cu Marte Retrograd dă incompatibilitate pentru perioada urmatoare. Deși sunt multe dezbateri în care se spune și se încurajează ca diferența de vârsta barbat-femeie trebuie să fie mai mare în favoarea bărbatului, trebuie să vă spun că aceasta nu este deloc o regulă universal valabilă.

Horoscop săptămânal LEU

Marte acum retrograd în Berbec (zodie de foc) tranșează lucruri care țin de dragoste, acțiune(carieră, business) și compatibilități. Aveți mare grijă în relațiile de cuplu, indifferent dacă bărbatul este mai tânăr sau mai în vârstă. 

Horoscop FECIOARĂ

Progresiile solare sunt detronate acum de rezonarea lui Marte Retrograd cu Lilith din Berbec, care ar trebui să vă facă mult mai analitice și obiective atunci când este vorba de dragoste, căsătorie, carieră, acte(justiție) etc. Săptămâna viitoare stă sub semnul compatibilităților/incompatibilităților. 

Horoscop săptămânal BALANȚĂ

Se creează tensiuni mari în relațiile voastre, cu separare și risc de divorț(incompatibilități). Dar și în carieră:parteneriate, asocieri.

Horoscop săptămânal SCORPION 

Dacă tot săptămâna viitoare-l are la deschidere pe Marte acum retrograd, unul din patronii astrali, în rezonanță cu Lilith (a doua patroană astrală), dragostea voastră va trece printrun cutremur existențial demn de remarcat.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H