Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. Trei zodii, copleşite de probleme. Axa Karmică va face cuadratură cu Neptun Retrograd

Publicat: Vineri, 14 August 2020 12:57 // Actualizat: Vineri, 14 August 2020 12:57 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. Cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru a realizat pentru kfetele.ro horoscopul pentru săptămâna viitoare.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. BERBEC 

Berbec- Se menține alinierea de planete de care vă scriam săptămâna trecută(Lilith conjunct cu Marte), doar că acum alinierea face cuadratură cu Luna Albă din Rac. Doar că avem o cuadratură și mai importantă, care o detronează pe acesta: Axa Karmică din Gemeni și Săgetător va face cuadratură cu Neptun Retrograd din Pești. Un debut clar al tensiunilor sociale și politice pe Mapamod, să țineți cont! 

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. TAUR

Horoscop Urania 15 - 21 august 2020. Apar situaţii greu de gestionat atât la serviciu, cât şi pe plan amoros. Casa Banilor arată bin


Taur- Fiind un cadru ulra-general de analiză, voi miza pe imaginea de ansamblu a perioadei, deoarece spuneam la Berbec de cuadratura formată de Axa Karmică și Neptun Retrograd. Cum Neptun Retrograd vizează mase largi de oameni să vedeți de acum cum se ascut săbiile(inclusiv conjuncție Marte-Lilith, considerați malefici). Vă veți simți încorsetați(amor, carieră,sănătate, etc). Căutați soluții?!?

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. GEMENI


Gemeni- Axa de Destin este în Gemeni și Săgetător în cuadratură cu Neptun Retrograd. Știți cine este Gemeni? Președintele USA- Donald Trump. Nu întâmplător fac o astfel de analiză în acest Horoscop, pentru că mi-a atras atenția Neptun Retrograd. Și ne vizează pe toți, indiferent de zodie. Vă aduceți aminte de Turnurile Gemene, de le-am văzut picând în direct la CNN? De JFK cred că știți. 

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020 RAC

Rac- Ați văzut deja că fac o analiză amplă, marcată de un cadru astral larg și mult mai important. USA este Rac, Franța este Rac și au revenit cele trei plenete retrograde în Capricorn care fac opoziție cu Venus și Luna din Rac. Vă aduceți aminte de previziunea făcută numai de mine anul trecut cu Incendiul de la Notre Dame și apreciată de toată presa franceză?!?! Spuneam de Trump și JKF(Gemeni).

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020 LEU

Leu- Să vedeți de acum tensiuni pe Mapamod. Că avem o cuadratură pe zodii duble care vor pune pe gânduri pe toți nativii acestei zodii și nu numai. Lilith cu Marte din Berbec în cuadratură cu Venus și Luna din Rac anunță mari probleme în Lumea Arabă și nu numai(atentate, boli, tensiuni, crize). Scriam că se ascut săbiile. Să vedem cum va funcționa diplomația lumii, că stau toți pe un butoi de pulbere…

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020 FECIOARĂ

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Vin banii pentru aceste zodii, toamna se numără bobocii

Fecioară- Sper că ați parcurs cu toții acest Horoscop, mai ales că Soarele vostru natal nu lipsește din cuadratura completă pe zodii duble în perioada care va urma. Urmează un an de foc pentru voi, chiar dacă mulți nu realizați acum. Ați văzut cum țara se îndatorează cu 1000 Euro pe secundă? Cum Karma țării este în Pești și Fecioară pe cuspidă Vărsător-Leu, să vedeți ce fac cei doi lideri din Gemeni!!!…

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 august 2020. BALANȚĂ


Balanța- Soarele vostru natal face opoziție cu ocultația Lilith-Marte, doi malefici. Spuneam la Gemeni de cuadratura pe zodii duble și de Donald Trump-Gemeni. Ați văzut ce protejat este?! Știți ce s-a întâmplat cu JFK, nu?! Era nativ Gemeni, ca Turnurile Gemene. Tocmai vorbeam cu niște cetățeni americani cât de mult îl iubesc pe Presedintele Trump, care vrea la propriu să elimine corupția din USA.

Citeştee mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 16 august horoscop Mariana Cojocaru horoscop saptamana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H