Horoscop Urania 15 – 21 august 2020. Apar situaţii greu de gestionat atât la serviciu, cât şi pe plan amoros. Casa Banilor arată bine

Horoscop Urania 15 - 21 august 2020. Previziuni pentru săptămâna viitoare, realizate de Urania. Află ultimele previziuni astrale pentru nativiidin toate zodiile.

14 aug. 2020, 09:51
Horoscop Urania 15 – 21 august 2020. Apar situaţii greu de gestionat atât la serviciu, cât şi pe plan amoros. Casa Banilor arată bine

Horoscop Berbec – 15 – 21 august 2020

Între 15 și 17 august, dimineața, puternice motivații sociale, nevoia de a fi activi, combativi, energici. Berbecii vor fi obligați să se concentreze pe temele principale de muncă și viață, pe responsabilitățile profesionale. Perioadă de stres, de enervare, dar și de regrupare a forțelor fizice și psihice (hărnicie, voință, ambiție).

Între 17 august, după ora 8:39, și dimineața zilei de 19 august, perioadă bună pentru universul emoțiilor, aspirații de împlinire, prin trăirea intensă a unei pasiuni, dorință de afirmare prin calitățile personale, ceea ce pentru cei care fac sport, de exemplu, reprezintă un bun prilej de cultivare a unor disponibilități organice: capacitatea de a face efort fizic, de a duce un mod de viață dedicat performanțelor (antrenamente). În plan artistic se poate vorbi de un moment bun pentru afirmarea în public a celor care desfășoară activități artistice și interpretative. Mai puțin armonice vor fi și săptămâna viitoare relațiile dintre părinți și copii, răscolite sau amplificate de impactul pe care îl va avea asupra celor maturi Luna Nouă în Leu din dimineața zilei de 19 august.

Între 19 august, după ora 11:21, și 21 august la prânz, discrete atenționări organice legate de segmentul abdominal, de digestie și de metabolism, stări care se vor repeta până la începutul lunii septembrie a.c. pe fondul influenței planetei Mercur, care va intra, în zorii zilei de 20 august, în zodia Fecioarei. Același context va înlesni abordările concrete, practice și de bun-simț ale chestiunilor de serviciu, mai mult sau mai puțin conflictuale, care se vor pune în următoarele două săptămâni (dialoguri cu colegii și superiorii, negocieri, explicații și pretenții formulate cu justificare și măsură). Din 21 august, după ora 12:16, tendința de a nu răspunde la provocări sau de a atenua pentru moment posibilele tensiuni care se pot transforma în conflict deschis.

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Vin banii pentru aceste zodii, toamna se numără bobocii

Horoscop săptămânal Taur – 15 – 21 august 2020

Între 15 și 17 august, dimineața, discuții prudente; atenția nativilor va fi concentrată pe conținutul informațiilor sau al declarațiilor la care asistă sau la care participă, dar disponibilitatea lor de a conversa, a explica sau a se exterioriza va fi restrânsă. Nevoia de a asimila încet și profund cifre, date precise, nume de oameni, de locuri, sensuri și semnificații ale evenimentelor, mai ales dacă unii dintre nativi se pregătesc să susțină examene, teste și verificări ale cunoștințelor. În planul ideilor și concepțiilor despre lume și viață, cei maturi se vor confrunta cu opinii, tendințe și curente de gândire și interpretare a realității, cu care nu vor fi de acord sau cărora nu li se vor supune. 

Între 17 august, după ora 8:39, și dimineața zilei de 19 august, activități legate de viața de familie și de nevoia de a gospodări corect și autoritar casa și averea. Un moment interesant în viața de fiecare zi se va impune atenției nativilor; el va fi generat de faza Lunii Noi în Leu din ziua de 19 august, care va sublinia nevoia de a aborda altfel o chestiune de viață personală sau de a fi mai fermi pe acea direcție pe care, până acum, au trecut-o cu vederea sau nu au luat-o în calcul. Prima etapă de rezolvare a respectivei teme de viață se va încheia în preajma datei de 12 februarie 2021. Între 19 august, după ora 11:21, și 21 august la prânz, Taurii vor simți nevoia să-și limpezească trăirile și impresiile din punctul de vedere al evenimentelor de dată recentă. Contextul se va consolida, pe această direcție, din 20 august, când Mercur va intra în zodia Fecioarei, și va dura până pe 5 septembrie a.c. Din 21 august, după ora 12:16, și ulterior, pe 22 și 23 august, mecanisme astrale blânde, care vor tempera reacțiile organice agitate de tranzitele prin Berbec. Moment al înțelepciunii, prudenței și diplomației la locul de muncă. Urania Horoscop Horoscop săptămânal.

 

Horoscop săptămânal Gemeni – 15 – 21 august 2020

Între 15 și 17 august, dimineața, estimări realiste ale șansei de a pune ceva bani deoparte, cât și ale riscului de a se confrunta cu micșorarea veniturilor sau ipostaze ale vieții curente care îi vor obliga să cheltuiască în diferite scopuri rezerva pe care o au; reevaluări ale urgențelor. Atenție la circumstanțele în care nativii ar trebui să acționeze în viitorul apropiat și care va crea situații mai greu de gestionat chiar și cu maximum de chibzuială. Între 17 august, după ora 8:39, și dimineața zilei de 19 august, tendința de a se afirma, de a “ieși în față”, de a vorbi în public, de a se afirma în întâlniri de lucru (ședințe, conferințe, consultări) prin soluții energice, propuneri radicale, ceea ce le va conferi o aură de autoritate, de fermitate în muncă și conduită clară în domeniul vizat. Succes în preajma zilei de 19 august, când se va produce faza de Lună Nouă în Leu, în cazul în care nativii vor trebui să susțină examene sau audieri, pentru că Gemenii vor ști să “mânuiască” cuvintele.

Între 19 august, după ora 11:21, și 21 august la prânz, griji pentru casă și rudele apropiate. Nevoia de a face niște intervenții domestice de ordin administrativ, ipostază care se va consolida odată cu intrarea planetei Mercur, în zorii zilei de 20 august, în zodia Fecioarei; solicitările de ordin casnic, locativ, familial, precum și discuțiile în jurul problemelor mai vechi sau mai noi care trebuie rezolvate vor dura până pe 5 septembrie a.c. Din 21 august, după ora 12:16, atitudine degajată, relaxată, nevoie de odihnă, de liniște, de calm, de bucurii și satisfacții obținute fără efort și fără ca acestea să-i solicite excesiv. Rămâne activ și dezagreabil felul în care unul sau mai mulți prieteni se vor purta, vor vorbi, vor acționa într-un fel lipsit de respect față de un Geamăn ori îl vor pune în dificultate.

 

Horoscop săptămânal Rac  – 15 – 21 august 2020

Între 15 și 17 august, dimineața, sectorul personalității și al identității (convingeri personale, fel de a fi, de a vorbi, de a se purta) va fi protejat de aspectele blânde și profitabile pentru echilibrul interior al nativilor. Contextul va fi mai bun și mai folositor în situația în care, neavând încotro, Racii vor fi obligați să se întâlnească cu persoane cu care se află în conflict sau într-un litigiu. Poate că, evaluând șansele complicării animozităților prin cuvinte, afirmații și decizii inutile cauzei, nativii vor evita o confruntare directă, vor propune soluții alternative care să nu-i aducă față-n față cu aceia, se vor eschiva, vor amâna întâlnirea etc.

Între 17 august, după ora 8:39, și dimineața zilei de 19 august, secvență astrală care poate aduce o noutate în plan financiar, poate înlesni o situație specială pe fondul impactului pe care îl va avea asupra casei banilor Luna Nouă în Leu din ziua de 19 august. Influența acestei faze va dura până la jumătatea lunii februarie 2021. Între 19 august, după ora 11:21, și 21 august la prânz, influență bună pentru lectură, studiu, analiză, recapitulare în cadrul unui proces de învățare și perfecționare profesională care se va accentua din 20 august, când Mercur va intra în zodia Fecioarei, și până pe 5 septembrie a.c.

Horoscop integral pe libertatea.ro