Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 februarie 2020. Marte va rezona cu Axa Karmică, tensiuni conjugale şi cheltuieli mari

Publicat: Vineri, 14 Februarie 2020 11:51 // Actualizat: Vineri, 14 Februarie 2020 11:51 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020. Tensiuni în Paradisul conjugal, totul se destramă. Marte intră în Capricorn, iar acest eveniment astral vine cu o mulțime de schimbări, mai ales pe plan personal. Zilele dintre Valentine's Day și Dragobete vor fi cumplite pentru mai multe zodii, care vor pune punct poveștii de dragoste, chiar și după zeci de ani de relație. Iată ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte. 

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Marte intră în Capricorn, în săptămâna care urmează. Va fi băgat în corzi de multitudinea de planete care sunt acolo, dar și de Axa Karmică. Oricum este într-o zodie în care nu se simte foarte confortabil, deoarece patronul vostru astral va face aspect de cuadratură cu Soarele natal. Cum căile de ieșire le văd individual, acest aspect afectează familia (dragoste), casa, cariera, sănătatea ta sau a altcuiva.

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 TAUR 

Taur- Lilith va fi într-o poziție ingrată și va face aspect de cvintil Soarele natal. Cu Saturn și Pluton din Capricorn, care are vibrații disonante cu Marte, proaspăt intrat în Capricorn urmează vremuri grele. Doar pe harta natală pot să văd căile de scăpare la fiecare. Fiind într-un cadru ultra-general vă spun că puteți avea probleme cu dușmanii, justiția, păstrarea locului de muncă(cariera), sănătatea.

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 GEMENI

Gemeni- Scriam la celelalte două zodii ce înseamnă intrarea lui Marte în Capricorn. Mercur(patronul vostru astral) a intrat deja în rezonanță cu Neptun din Pești și va face aspect dur, de cuadratură cu Soarele vostru natal. Dragoste în pioneze și pentru cei care cred că le merge bine în amor. Afectați pot fi și copiii sau nepoții din dotare. Sau, poate fi afectată sănătatea voastră sau a cuiva drag…

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 RAC

Rac- A fost Valentine*s Day și urmează Dragobetele. Cum aspectele astrale sunt dure și neiertătoare, nu aveam cum să fac un horoscop al îndrăgostiților. Sunt tot mai multe cupluri care se destramă și se vor destrăma. Cum Axa Karmică este la voi și în Capricorn și va mai intra și Marte se văd tensiuni în Paradisul conjugal, chiar și la cuplurile care se consideră compatibile. Ce să mai spun de incompatibili!

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 LEU

Leu- Soarele din Vărsător va face opoziție cu Soarele vostru natal, iar apoi va intra în Pești. Prima vizată este sănătatea(afecțiuni ce sunt în stare latentă și care se pot croniciza-cauza o văd pe astrograma personală), apoi familia și relațiile matrimoniale, dar și relațiile de la locul de muncă(cariera). De aceea recomand pentru protecție brățările de le confecționez. Marte va rezona cu Axa Karmică. 

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Copiii sunt primii vizați sau nepoții, după caz! Axa de Destin este și mai încărcată, de vreme ce și Marte a intrat în Capricorn. Ce să mai spun de cupluri!... Unii chiar sunt sau vor fi cu un ochi la făină și altul la slănină(dragoste). Poate nu conștientizează în ce se bagă sau s-au băgat, dar dragostea prezentului și viitorului este o chestiune pe care numai eu o pot gestiona, evident personal! Ascunde secrete.

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Cu Malefica Lilith în Berbec, zodia opusă, acum în conjuncție cu Kiron, mulți nu știu în ce s-au băgat. Mă refer la relația de dragoste, carieră(nu au ales drumul corect în viață așa cum este misiunea lor karmică de o văd înscrisă la naștere) sau cum influențează cele două sănătatea. Afecțiunile sau bolile au cauză profundă, greu de depistat.Unii sunt chiar bolnavi închipuiți, vă spun din experiență.

Horoscop Mariana Cojocaru 16 - 22 februarie 2020 SCORPION

Scorpion- Sper că ați parcurs acest horoscop, dar și pe celelalte de le-am scris pentru kfetele.ro. Ați văzut cum s-au confirmat și dacă nu mi-am dorit să se confirme… Australia are data de naștere în Capricorn și Axa Karmică din Capricorn și Rac a afectat-o într-un mod șocant și neașteptat. Rac a fost Cristina Țopescu. În Capricorn este acum și Marte, patronul conflictelor deschise/războiului.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H