Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020. Karma acumulează păcate, se anunţă o săptămână complicată

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 iulie 2020. Dezorientare și bariere greu de ridicat pentru două zodii, ce se întâmplă cu celelalte.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 12:15
Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020. Karma acumulează păcate, se anunţă o săptămână complicată

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 BERBEC

Berbec- Anticipam de săptămâna trecută de o nouă aliniere de planete ce se va forma în Capricorn în perioada următoare, cu trei planete grele karmice: Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd. Dileme și probleme care vor fi generate de cuadratura pe care aceste trei planete o vor face cu planetele din Berbec. Cum fiecare Berbec are karma lui, soluțiile nu le pot da că-s ultragenerale.

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 TAUR

Taur- Cvintilul lui Uranus cu planetele din Berbec(Lilith-Kiron și Marte), pune întrebări existențiale grele tuturor Taurilor: ce au făcut cu viața lor; unde au greșit în viețile anterioare de s-au împotmolit acum sau în trecut(căci acest lucru se va reflecta și pe viitor). De aceea marchează cumpene și blocaje. Și din cei care se consideră realizați și fericiți, vă spun! Că și-au forțat norocul și nu pot ajunge în Rai. 

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 GEMENI

Gemeni- Axa de Destin este la voi și Săgetător și face o cuadratură grea cu o planetă karmică, acum retrogradă Neptun. Mulți caută iertarea păcatelor la porțile cerului (și riscă să nu o primească, că de aceea karma acumulează păcatele lor, iar alții nu sunt conștienți nici că le-au făcut, nici că le fac(e adevărată previziunea și pentru Săgetător și pentru Pești). De ce? Ori pentru că nu le înțeleg, ori sunt naivi.

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 RAC

Rac – Soarele va fi pe cuspida Rac-Leu în săptămâna care urmează. Prin urmare veți fi complet dezorientați. Trecerea Soarelui dintr-o zodie de apă într-una de foc și cele trei planete grele din Capricorn în cuadratură cu alte trei planete din Berbec, spun că nu veți ști nici în ce direcție să o luați(dragoste, carieră, business, sănătate, familie, copii, etc). Căi văd doar pe astrograma compexă individuală sau de cuplu.

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 LEU

Leu- Revin probleme din trecut pentru a fi înțelese și rezolvate. La cei mai mulți din trecutul lor karmic, adică din viețile lor anterioare. A nu le dibui, înțelege și descifra (și singuri nu știți cum să o faceți), nu vă va ajuta să evoluați, din punct de vedere spiritual, afectiv, relațional în iubire(legat de sortiți/e, compatibilități și incompatibilități). Ce era compatibil pănă mai anii trecuți, acum e altfel(schimbări).

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Disfuncții și bariere greu de ridicat, căci vedeți cum s-a schimbat total structura previzională zodiacală. Trei planete grele retrograde într-o zodie de Pământ-Capricorn(Saturn Retrograd, Pluton Retrograd, Jupiter Retrograd), în cuadratură cu alte trei planete grele din Berbec (Kiron, Lilith și Marte) vă pot crea probleme greu de soluționat în carieră,business, dragoste, familie,sănătate, evoluție. 

Horoscop Mariana Cojocaru 18 – 24 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanță – Dacă ați parcurs acest Horoscop, ați înțeles că este o perioadă foarte grea pentru zodiile cardinale. Nu că mi-aș dori eu să vă fac astfel de previziuni, ci pentru că avem un cadru astral mult prea dificil. Unii vor reuși să vadă adevărul acesta crud, dar alții sunt în căutare de soluții. Cum fiecare are cheile lui pe destin, abia acolo pe astrograma complexă individuală pot să văd căile lor de evoluție corectă.

Citeşt mai multe pe kfetele.ro