Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 octombrie 2020. Malefica Lilith îşi face de cap, apar cumpene şi dispute. Nu uitaţi de Mercur Retrograd

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 18 - 24 octombrie 2020. Piedici și nesiguranță în carieră pentru două zodii . 

RomaniaTV.net
17 oct. 2020, 10:38
Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 octombrie 2020. Malefica Lilith îşi face de cap, apar cumpene şi dispute. Nu uitaţi de Mercur Retrograd

Horoscop săptămânal zodia BERBEC

Berbec – Vestea bună este că în săptămâna care urmează, mai exact pe 20-21 octombrie, Lilith va părăsi constelația voastră. Vestea mai puțin bună este că Marte Retrograd mai zăbovește încă la voi în gradenă și vă poate pune piedici. Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în Scorpion, unde-l întâmpină un Mercur Retrograd. Deci, perioada are amprenta a două planete retrograde: semne karmice. 

Horoscop săptămânal zodia TAUR

Taur – Lilith va părăsi Berbecul și va intra la voi. Să vedeți ce afectați veți fi, că va face opoziție cu Soarele care se pregătește să intre în Scorpion și va rezona cu Mercur Retrograd. Cumpene, dispute în dragoste, nesigurață în carieră și business, se conturează un impact destul de dur în perioada ce urmează. Semnificația este karmică și vizează diferit fiecare Taur în parte!

Horoscop săptămânal zodia GEMENI

Gemeni- Axa Karmică din Gemeni și Săgetător nu iartă. Reflectați asupra tuturor greșelilor pe care le-ați făcut în trecut, deoarece acestea se pot întoarce asupra voastră.

Horoscop săptămânal zodia RAC

Rac – Urmează o perioadă agitată și pentru raci. Marte va rămâne retrograd în Berbec, iar semnificația karmică și analiza fiecărui destin se face individual(dragoste, carieră)

Horoscop săptămânal zodia LEU

Leu – Intrarea lui Lilith în Taur vizează casa, familia, cariera, sănătatea domniilor voastre sau a cuiva din anturaj. Diferența o face astrograma complexă a fiecărui nativ, pentru a înțelege și depăși momentele grele de se configurează pe viitor, inclusiv pe business sau alte sectoare existențiale. Nu exclud deloc nici copiii.

Horoscop săptămânal zodia FECIOARĂ

Fecioara – Intrarea lui Lilith în Taur, zodie de Pământ ca și a voastră vizează sentimentele și copiii, dar și studiile și evoluția spirituală. Să vedeți de acum și conflicte deschise, căci este și Mercur Retrograd antemergător la Soare în Scorpion, în a doua parte a săptămânii. Axa Karmică anunță blocaje și avertizări pentru sănătate. Căile de înțelegere și calea spre lumină se pot descifra individual.

 

Horoscop săptămânal zodia BALANȚĂ

 Balanță – Soarele se pregătește să părăsească constelația voastră și va fi primit de un Mercur retrograd și debusolat în Scorpion. Vestea bună este că Lilith părăsește Berbecul și intră în Taur. Dar poate lăsa în urmă inimi frânte, secrete nelămurite, neelucidate, nedescifrate. Greu de trăit cu o astfel de povară în dragoste sau carieră/business. Sau, de ce nu, chiar și pe sănătate! Pericolele nu au trecut…
 
Horoscop complet pe kfetele.ro/