Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021. Trei zodii au probleme cu dragostea de Dragobete 2021

Kiron se află în Berbec, iar acest lucru vine cu multe probleme pentru trei zodii. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

21 feb. 2021, 11:00
Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021. Trei zodii au probleme cu dragostea de Dragobete 2021

Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021 pentru zodia BERBEC

Berbec- Prezența Soarelui în Pești activează sectorul astral al dușmanilor vizibili și invizibili. Cum este și Kiron în Berbec, sănătatea poate fi afectată. Predispune la accidente de muncă și gânduri ce țin de carieră pe viitor. Și Venus se pregătește să intre în Pești, prin urmare, chiar și dragostea are nevoie de îndrumare.  Cum Luna va fi conjunctă cu Axa Karmică la debut de săptămână, nu știți încotro să o luați.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Vă preocupă viitorul copiilor, dar să știți că fiecare copil are înscris pe astrograma lui complexă direcția pe care trebuie să o urmeze. Nu e o perioadă favorabilă pentru persoanele însărcinate și nici pentru dragoste: cutremure afective. Risc de trădări și în amor și nu numai… Risc crescut de pierderi, furturi, deposedări de bunuri. Imunitatea organismului e foarte scăzută, pentru sănătate…

Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021 pentru zodia GEMENI

Gemeni- Săptămâna debutează cu o conjuncție în zodia voastră. Luna este conjunctă cu Axa Karmică și anunță debusolări, schimbări bruște de macaz. Sunteți într-un labirint și calea de ieșire o văd pe karma vieților anterioare, deci nu am cum să mă hazardez să vă dau soluții la problemele care diferă oricum de la om la persoană. Marcajul este pe sănătate, apoi în plan afectiv(dragoste și compatibilități)

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Conjuncția Lunii cu Axa de Destin din Gemeni vă poate pune în situații foarte delicate. Vizează starea de spirit și afectul(dragoste și familie), cariera(vești neașteptate care țin de aceasta). Posibile controale și probleme care țin de justiție(e activ sectorul astral al penitenței). Pentru a depăși obstacolele și înțelege calea corectă, soluțiile le pot analiza pe karma individuală a fiecăruia, nu cea comună.

Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021 pentru zodia LEU

Leu- Perioada următoare vine cu polițe scadente. E marcată ca un sistem de ecuații cu mai multe necunoscute, greu de rezolvat de mai toți dintre voi. Una din necunoscute ține de compatibilitatea sentimentală-dragoste.O altă necunoscută ține de misiunea karmică de pe astrograma complexă a fiecăruia, nu de profesia aleasă. O a treia necunoscută e clar desemnată de sănătate și înțelegerea karmei profunde.

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021. Mercur iese din retrograd, cum sunt afectate zodiile

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioară- Că tot vedeam cum se vorbea de mantre la anumite emisiuni de se consideră de specialitate, vă spun că mantrele sunt cu totul altceva de ce vi se spune acolo.
Nu de alta, dar cuadratura Axai Karmice cu Soarele natal, mă determină să vă avertizez că puteți să vă lăsați păcăliți de propoziții motivaționale care să vă facă și rău(karmă). Nu vă lăsați păcăliți, că nu țin de astro-numerologie!

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanță- Intrarea Soarelui în Pești, anunță dublă opoziție cu Soarele natal. A doua opoziție este cu Neptun și vă poate tulbura gândirea și devenirea. Vedeți ce am scris și la celelalte zodii și veți înțelege de ce vă dezvălui aceste secrete. Restul secretelor le pot analiza studiind astrograma voastră complexă sau cea de cuplu/familie(dragoste), partenerială(business și carieră).Firmele au astrograma lor.

Horoscop Mariana Cojocaru 21- 27 februarie 2021 pentru zodia SCORPION

Scorpion- Se schimbă complet cadrul astral, de vreme ce Soarele se poziționează într-o zodie de apă, ca a voastră. Pentru unii viața și destinul altora reprezintă apă de ploaie, că sunt mult prea egoiști. Nu au realizat și nu realizează că apa de ploaie reprezintă belșug. Alții au luat și iau decizii neinspirate și…aruncă apa din cădiță cu prunc cu tot. Nerealizând că își îngreunează karma și adună păcate: carieră.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro