Horoscop Urania 20-26 februarie 2021. Mercur iese din retrograd, cum sunt afectate zodiile

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 - 26 februarie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

19 feb. 2021, 14:37
Horoscop Urania 20-26 februarie 2021. Mercur iese din retrograd, cum sunt afectate zodiile

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021 Berbec

Între 20 și 22 februarie dimineața, nevoia de a vorbi cu reprezentanții unor instituții, dorința de a se informa, posibilitatea de a primi sfaturi, explicații și repere coerente venite din partea unei persoane competente (profesor, mentor). Tendința unora dintre nativi va fi ca, într-un prim impuls, să se îndrepte spre unul dintre prietenii lor, dar nu toți cei priviți cu încredere de către Berbeci vor fi la înălțimea așteptărilor. Între 22 februarie, după ora 5.53, și 24 februarie, la prânz, activități dedicate casei și rudelor care le vor mânca mai mult timp decât estimează la o primă evaluare.

În ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluând, în zodia Vărsătorului, până pe 16 martie, un răstimp suficient pentru a repara niște erori de comunicare și înțelegere și pentru a le permite nativilor mici „artificii” relaționale, astfel încât să atenueze niște situații tensionate ivite între ei și apropiații lor cu care nu aveau de gând să se certe sau să rupă relația. Între 24 februarie, după ora 14.23, și după-amiaza de 26 februarie, atitudine dinamică, marcată de voință, de autoritate în plan sentimental; un fel de manifestare a celebrei: „așa vreau eu”. Firește, felul radical de a trăi și de a reacționa al nativilor nu va putea fi temperat doar cu un sfat astrologic.

În ziua de 25 februarie, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și, până pe 21 martie, va traversa un sector dificil de înțeles și de abordat atât de nativi, cât și de cei dinafară, care vor încerca să le dezvăluie o realitate, un adevăr; este vorba de casa a XII-a, care ar putea să fie lăcașul unor trăiri speciale pe fondul acestui tranzit subtil, dar deloc slab și nesemnificativ. Din 26 februarie, după ora 19.08, și, ulterior, pe 27 și 28 februarie, muncă, eficiență, dar fără nicio tragere de inimă, ba chiar pusă în dificultate de enervare și plictiseală.

 

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021 Taur

Între 20 și 22 februarie dimineața, informații financiare, dialoguri pe tema unui posibil câștig. Între 22 februarie, după ora 5.53, și 24 februarie, la prânz, sectorul comunicării va fi marcat de multă prudență, rezervă, opțiune frecventă pentru tăcere și discreție. Mai avantajoasă va fi, poate, această perioadă pentru cei care trebuie să învețe ori să aprofundeze o temă prin studiu individual, analize, concluzii. Deplasări relativ dificile, dar nu imposibile, condiționate de nevoia de a ține cont de restricțiile impuse de condițiile generale ale momentului. În ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluând, în zodia Vărsătorului, până pe 16 martie, un răstimp suficient pentru a repara niște erori de comunicare și înțelegere, în plan general, și pentru a se exprima în fața unei asistențe în împrejurări oficiale, publice sau colective. Între 24 februarie, după ora 14.23, și după-amiaza de 26 februarie, intervenții energice sau competente și, prin asta, autoritare și eficiente, în viața de familie.

În ziua de 25 februarie, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și până pe 21 martie va traversa sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va transforma într-un factor de reală compensare afectivă: complicitate afectivă, corespondență spirituală, bucurii, satisfacții și preocupări culturale sau vocaționale, suport reciproc, susținere morală. Șansa de a întâlni o persoană care, prin inițiativele pe care le va avea, ar putea atrage norocul asupra nativilor. Din 26 februarie, după ora 19.08, și, ulterior, pe 27 și 28 februarie, univers afectiv sobru, reacții reticente față de ipostazele sentimentale pe care Taurii și le vor cenzura, lăsând impresia unor persoane „reci” sau indiferente. Fel de a fi și a evalua o relație afectivă, cu multă atenție îndreptată spre detalii care pot trăda un adevăr nerostit.

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021 Gemeni

Între 20 și 22 februarie dimineața, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn multă disponibilitate pentru a comunica, a se deplasa, a se mișca degajat în diferite medii publice, sociale, profesionale. Momente bune pentru a se pregăti un discurs, o luare de cuvânt, o intervenție în plan profesional, un set de argumente în sprijinul unui proiect sau al unui scop personal.

Între 22 februarie, după ora 5.53, și 24 februarie, la prânz, raportări la unele evenimente de dată recentă care presupun acceptarea unui regim fiscal, salarial sau financiar generat de austeritate. În ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluând, în zodia Vărsătorului, până pe 16 martie, un răstimp suficient pentru a repara niște erori de comunicare și înțelegere și pentru a dezvolta forme superioare de dialog pe teme de interes general. Posibile legături cu oamenii și instituțiile din afara granițelor țării care le pot deschide perspective generoase. Guvernatorul lor, Mercur, le va susține demersurile într-un plan superior al cunoașterii umane (nevoia de progres personal prin învățare și schimb de experiență). Între 24 februarie, după ora 14.23, și după-amiaza de 26 februarie, divergențe de opinii manifestate la o scară de mai mică sau mai mare de importanță și vizibilitate în funcție de vârsta, rolul și locul în societate al fiecărui nativ; uneori, manifestările mândriei și ale vanității nu vor stârni simpatia sau aprobarea celor din jur.

În ziua de 25 februarie, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și până pe 21 martie va exercita un factor de protecție pentru ipostazele publice și profesionale ale Gemenilor (șansa de a „străluci”, de a fi prețuit, lăudat, premiat). Din 26 februarie, după ora 19.08, și, ulterior, pe 27 și 28 februarie, activități curente în casă, gospodărie și familie.

Horoscop Urania 20-26 februarie 2021 Rac

Între 20 și 22 februarie dimineața, context astral mai puțin semnificativ pentru axa celor două case ale sănătății; evoluție organică în parametrii deja cunoscuți nativilor. Între 22 februarie, după ora 5.53, și 24 februarie, la prânz, Luna va traversa semnul Racului și le va da celor care s-au născut în această zodie influxuri puternice (Luna va fi în domiciliu și își va etala, în toată splendoarea lor, calitățile specifice).

Horoscop Casandra. O zodie primeşte vestea mult aşteptată în weekend
În ziua de 22 februarie, Mercur va reveni la mersul direct, evoluând în zodia Vărsătorului până pe 16 martie, răstimp suficient pentru a repara niște erori de comunicare și înțelegere, în plan general, și pentru a angaja întâlniri și discuții pe o temă financiară/patrimonială mai mult sau mai puțin conflictuală. Între 24 februarie, după ora 14.23, și după-amiaza de 26 februarie, dialogurile sau inițiativele menite să pună ordine într-o chestiune de interes material ar putea fi marcate de nerăbdare, de nervozitate sau de o tendință autoritară, născută din dorința de a tranșa cât mai repede un litigiu care trenează de mult timp. În ziua de 25 februarie, planeta Venus își va începe tranzitul prin zodia Peștilor și până pe 21 martie va rafina percepțiile nativilor, dându-le un fel special de abordare a ideilor și a teoriilor pe marginea cărora vor fi chemați să se exprime într-un mediu profesional sau academic. Alte persoane vor simți o adevărată plăcere și o chemare sinceră către domeniile care privesc morala, filosofia de viață, cultura, creativitatea, credința. Moment de inspirație care va trebui valorificat de cei care scriu, elaborează studii și lucrări de speciale sau de cercetare.

Din 26 februarie, după ora 19.08, și, ulterior, pe 27 și 28 februarie, metodă și organizare în activitățile didactice, pedagogice sau profesionale, indiferent de vârsta nativilor, care se vor concentra pe problemele esențiale ale momentului.

Citeşte horoscopul integral pe libertatea.ro