Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie. Trei zodii lovite de karma, Malefica Lilith face ravagii

Horoscop Mariana Cojocaru 22 - 28 noiembrie 2020. Citește zodiacul săptămânii și vezi ce anunță cunoscuta astrologă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.

21 nov. 2020, 20:46
Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie. Trei zodii lovite de karma, Malefica Lilith face ravagii

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie 2020. Cunoscuta astrologă  a realizat predicțiile astrale pentru săptămâna 22-28 noiembrie,  pentru kfetele.ro. Cu Soarele în Săgetător, zodiile se confruntă în această săptămână cu evenimente șocante, iar viața le poate fi dată peste cap.

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”

Eclipsa Penumbrală de Lună și Eclipsa totală de Soare vin cu probleme financiare pentru unii, iar pentru alții cu probleme în dragoste. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie 2020 pentru zodia BERBEC

Sorele intră în Săgetător și anticipează evenimentele șoc care se vor produce pentru toate zodiile, în viața lor. De ce? Pentru că pe 30 noiembrie va fi o Eclipsă Penumbrală de Lună, iar pe 14 Decembrie va fi o Eclipsă Totală de Soare. Probleme în dragoste pentru unii dar și probleme financiare pentru alții. Vizează sănătatea, evident! Cariera se pregătește de schimbări mari și vrea soluții karmice, individuale.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Spuneam de la Berbec ce șocuri astrale se întrezăresc și pentru voi, datorită celor două eclipse. Să vedeți ce dezastre se pot produce cu astfel de aspecte. Lilith din zodia voastră vă afectează relațiile sentimentale și matrimoniale, dar și unele relații de familie. Nici cu sănătatea nu se stă pe roze. Fiind aspect karmic complex, explicațiile și căile de salvare se pot vedea doar pe viețile voastre anterioare…

Horoscop Mihai Voropchievici. Final de an imprevizibil pentru multe zodii. Cine păşeşte cu dreptul în 2021

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie 2020 pentru zodia GEMENI

Perioadă premergătoare eclipselor, care anticipează cum puteți fi aruncați de pe Axa de Destin. Nu înțelegeți de ce mulți(e) veți dormi cu dușmanul în pat?! Karma compatibilităților vizează dragostea și copiii. Cariera anunță schimbari neașteptate și obligatoriu va trebui să faceți ceva, care se vede doar pe astrograma vostră complexă și doar individul.

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac – Dacă dragoste nu e…sănătatea este afectată. De ce? Pentru că mulți când intră în relații nu se gândesc că pot ajunge la certuri, dispute, separare, divorț. Unii nu au înscrisă nici măcar menirea și se căsătoresc forțând norocul, Lilith fiind în Taur și Soarele în Săgetător. Sunteți complet dezorientați în carieră.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie 2020 pentru zodia LEU

Vremurile grele cer soluții karmice pe măsură, căci nu puteți acționa la voia întâmplării și cum vă taie capul. Karma vizează viața sentimentală și copiii din dotare. Multe lucruri nu se pot vedea decât pe astrograma karmică a fiecăruia, ceea ce înseamnă că nu pot fi indicate unele căi de ieșire, care ar fi ultra-generale și chiar ar putea să vă afecteze, inclusiv pe sănătate, sau cariera care cere reorganizare.

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Spuneam la celelalte zodii de aspectele șoc anticipate de următoarea serie de eclipse de la finele lunii noiembrie și jumătatea lui decembrie. S-a spus deseori că 2020 va fi un an foarte dificil, iar acum vine al treilea val generat de eclipse. Mulți aveți întrebări existențiale, la care răspunsurile sunt numai karmice, unice.

Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 noiembrie 2020, integral, AICI