Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020. Axa Karmică este în cuadratură cu Lilith şi Kiron, multe zodii îşi pierd busola

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie - 2 mai 2020. Soarele face conjuncție cu Taur, iar acest eveniment vine cu schimbări mari, iar lucrurile pot scăpa de sub control. Lilith și Chiron pot destabiliza totul, așa că se recomandă multă prudență. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
24 apr. 2020, 11:39

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 BERBEC

Berbec- După plecarea Soarelui din constelația voastră, pe 27 aprilie și Mercur vă va părăsi. Ambii vor intra în Taur. Veți rămâne sub tutela lui Lilith și a lui Kiron, alianță care vă poate da de furcă. Cum aspectele lor sunt de ordin karmic, mulți nu veți înțelege mesajul lor subtil, care oricum diferă de la nativ la nativ. Sfaturi nu pot să dau decât studiind destinul fiecăruia, individual(sănătate, amor, carieră).

HOROSCOP MINERVA. Săptămâna luminată pentru multe zodii, peste cine dă norocul în izolare. Planetele s-au aliniat perfect pentru ei

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 TAUR

Taur- Soarele va face o conjuncție de zile mari cu Uranus în constelația voastră. Cum pe data de 27 aprilie va intra și Mercur pe ușa zodiei voastre, lucrurile pot scăpa de sub control. Nu vă mirați, că vor ieși dispute și dacă Mercur nu este în mișcare retrogradă. Mai mult de 87,5% din cupluri se ceartă, așa cum spun statisticile. Eu cred că procentajul este mult mai mare, la toate zodiile(amor).

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 GEMENI

Gemeni- Un război nevăzut care se prefigurează de câțiva ani și care a izbucnit de ceva timp vizează tot zodiacul, inclusiv pe voi. Așa cum spuneam la Taur și Berbec, Mercur se apropie veriginos de conjuncția Soare-Uranus și anunță dușmani nevăzuți și văzuți(carieră, dragoste-compatibilități, sănătate, business). Perioadă tulbure în care orientarea pot să o fac individual, în funcție de harta nartală.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 RAC

Rac- Axa Karmică este în cuadratură cu cele două planete rămase în Berbec. E vorba de Lilith și Kiron, care vă pot afecta sau destabiliza toată viața, dacă nu sunteți atenți. Fie că mă refer la dragoste sau la carieră/business, mulți nu au busola destinului să se poată reorienta(înclusiv membri din familie). Cum este un horoscop general, busola se găsește pe astrograma complexă a fiecăruia(soluții).

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 LEU

Leu- O perioadă delicată pentru toată planeta, chiar dacă de multe ori raportez astrograma perioadei la astrograma României. În zodia opusă, a Vărsătorului este Sarturn. Cum România este sub zodia Vărsătorului, mulți români sunt vizați de acest Zeu al Timpului. Cere o maturizare bruscă. Mulți veți observa defecte la jumătatea voastră, care vă vor pune în situația de răcire, izolare. O nouă carieră?

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Sănătatea își are secretele în alianța Kiron-Lilith, greu de dezvăluit, deoarece fiecare are pe astrograma lui complexă aceste planete în alte poziții decât cele menționate la aceste ore. Mulți nu au înțeles nici măcar rolul lor în cadrul ultra-general(la cele două planete fac referință). Ce să mai spun de influența conjuncției Soare-Uranus pe dragoste, studii(karmă, misiune de viață) sau carieră.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 BALANȚĂ

Balanța- Ciclul Saturnian (30-60-90 ani) ne aduce iar într-un punct zero sau KM 0. De ce? Pentru că au trecut exact 30 de ani de la Revoluția din 1989. O perioadă de tranziție inclusiv spirituală. Cum Saturn este în Vărsător, iar Soarele natal face opoziție cu Lilith și Kiron din Berbec, mulți înotați în ape tulburi și vă puteți sufoca(fie în cuplu, fie pe cariera subredă, familie, etc). Harta natală oferă căi bune.

Horoscop Mariana Cojocaru 26 aprilie – 2 mai 2020 SCORPION

Scorpion- Dacă ați parcurs acest Horoscop veți înțelege că aspectele din Berbec și Taur, dar și prezenta lui Saturn în Vărsător(zodii fixe) vă vizează în mod direct. Soarele natal face opoziție cu conjuncția Soare-Uranus din Taur și cuadratură cu Saturn din Vărsător.Vizate sunt raporturile la locul de muncă, alianțele sociale și sentimentale, sănătatea. Barierele le pot ridica studiind astrograma ta karmică.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro