Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie. Zodiile care se vor confrunta cu probleme de sănătate şi în dragoste

Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie - 3 octombrie relevă toate previziunile astrale necesare pentru perioada imediat următoare, pentru nativii tuturor zodiilor. În sectorul sentimental, cei mai afectați vor fi nativii Berbec.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 17:16
Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie. Zodiile care se vor confrunta cu probleme de sănătate şi în dragoste

Săptămâna viitoare se anunță una extrem de complicată pentru anumite zodii, aspect astrologic relevat de prezența Soarelui în Balanță, aflat în opoziție cu Lilith, conjunctă cu Marte Retrograd. Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, acest aspect va fi unul dificil la capitolul compatibilități, pentru că nativii anumitor zodii pot descoperi că au trăit doar niște iluzii până acum, fericirea din relațiile lor fiind, de fapt, falsă. 

Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie BERBEC

Prezența Soarelui în Balanță vine cu atenționări pentru voi și pentru toți nativii zodiacului, căci va face opoziție cu Lilith, aflată în conjuncție cu Marte Retrograd. Aspect foarte dificil pentru căsătorii și căsătoriți (dragoste, în general), alianțe și parteneriate. Fragilitate mare și pe sănătate și carieră. Feriți-vă de persoanele agresive! Există un mare risc de pierderi și de dispute aprinse.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie TAUR

Dacă spuneam la Berbec de aspectul central al săptămânii care urmează, la voi aș adăuga și zonele întunecate, să nu umblați singuri noaptea. Cum cariera este strâns legată de ce aveți înscris pe astrograma voastră complexă, karmică, e clar că job-ul și business-urile se pot coordona doar cu ce aveți fiecare înscris. Tensiuni în dragoste, care anticipează rupturile care se pot produce pe viitor. Sănătatea este și ea șubredă.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie GEMENI

Opoziția Soarelui cu Marte Retrograd și Lilith e detronată de prezența Axei Karmice în Gemeni și Săgetător. Această alăturare nu este deloc una bună! Afectată va fi în principal dragostea, care stă pe un butoi cu pulbere, ca de altfel și la nativii Săgetător. Aveți de plătit restanțe karmice.

Horoscop Mariana Cojocaru 27 septembrie – 3 octombrie RAC

Cuadratura Soarelui vostru natal cu progresiile solare din Balanță și conjuncția Lilith-Marte Retrograd trebuie să vă dea de gândit, așa cum dă de gândit și Gemenilor, Berbecilor, Balanțelor, dar și celorlate zodii. Vă spuneam în trecut că și cine s-a căsătorit va avea probleme pe viitor, chiar dacă se considerau fericiți. Sănătatea și cariera depind de karma fiecăruia în parte.

Citeşte restul zodiilor pe kfetele.ro