Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Maleficii Lilith şi Marte rup relaţii, misiune karmică grea pentru nativi

Publicat: Sâmbătă, 29 August 2020 09:55 // Actualizat: Vineri, 28 August 2020 21:36 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Două zodii, cu destinul în derivă, ce se întâmplă cu celelalte. 

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie BERBEC 

Berbec - Deși Soarele este în Fecioară, aspectul central al săptămânii viitoare este dat de cuadratura pe care planetele din Berbec le face cu planetele din Capricorn. Cum în Capricorn este și Luna la debut de săptămână, în rezonanță cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd și Jupiter Retrograd vă spun că mulți nativi ai zodiacului, indiferent de zodia în care s-au născut vor fi cu destinul lor în derivă...

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie TAUR

Taur - Rezonarea Lunii Albe cu Pluton Retrograd, Saturn Retrograd și Jupiter Retrograd din Capricorn și opoziția Lunii cu Venus din Rac vă afectează relațiile de orice natură. Fie că sunt de dragoste, de familie, socio-profesionale, aspectele se dovedesc nefaste și marchează blocaje karmice, greu de înțeles și de depășit de unii singuri. Sănătatea este și ea marcată de opoziție fie la voi, fie la cineva apropiat.

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie GEMENI

Gemeni - Cuadratura Soarelui natal cu Soarele progresat din Fecioară se pare că nu vă dă liniște. Marcajul karmic este unul puternic și este dat de influențele de la berbec și taur, în vreme ce Axa Karmică este în Gemeni și Săgetător. Cumpenele vor fi greu de depășit și, numai după ce veți înțelege cum le aveți înscrise pe karma personală/de cuplu/amor. Afectează cariera. 

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie RAC 

Rac - Opoziția lui Venus cu Luna și cele trei planete retrograde din Capricorn vă atenționează în primul rând asupra sănătații și apoi asupra planului sentimental(dragoste). La unii ordinea poate fi inversată. Un lucru este cert: nu mai este nicidecum liniștea dinaintea furtunii și, barierele vor fi greu de înlăturat de unii singuri. Misiunea karmică neînțeleasă vă poate da de acum mari bătăi de cap.

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie LEU

Leu - Capacitatea voastră de adaptare la o astfel de perioadă este foarte dificilă. De ce? Fiind zodie fixă, planetele care sunt acum în zodii cardinale vă sunt incomode. Marcajul este pe carieră, dragoste(relațiile pe care le considerați compatibile se vor dovedi incompatibile), business și, nu în ultimul rând, sănătate. Pentru a evolua inclusiv spiritual va trebui să știți ce misiune karmică ați primit de la naștere... 

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie FECIOARĂ

Fecioara - Unele și unii nativi pot avea probleme cu justiția sau creionate de faptul că nu au ales bine sau corect în dragoste. Copiii reprezintă un punct sensibil, pentru că trăim vremuri tulburi și nu veți ști cum să-i orientați corect(cuadratura Soarelui cu Axa de Destin din Gemeni și Săgetător).

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie BALANȚĂ 

Balanța - Lilith și Marte în Berbec, ambii malefici rup relații... Aveți mare grijă în special la capitolul dragoste! Marte e motor și coordonator astral al compatibilității și poate juca feste. 

Horoscop Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie SCORPION

Scorpion - Atacurile pe destin vă pot arunca exact ca Foarța Centrifugă într-o Vale a Plângerii. Cum mulți nu conștientizați că alegerile pe care le-ați făcut în trecut, inclusiv în dragoste sau carieră, sunt știute Sus, căutați căi de eliberare...

Citeşt mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H