HOROSCOP URANIA 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE 2020. Stări de spirit trecătoare, Luna aduce romantism, iar Marte conflicte

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 august - 4 septembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 09:26
HOROSCOP URANIA 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE 2020. Stări de spirit trecătoare, Luna aduce romantism, iar Marte conflicte

Horoscop săptămânal Berbec – 29 august – 4 septembrie 2020

Între 29 și 30 august, în zori, constrângeri, situații dificile care-i vor pune pe cei născuți în Berbec să facă față cu greu unor critici, atacuri sau avertismente, dintre care unele cu ecou în opinia publică. Nu sunt indicate ripostele sau disputele pe teme politice, economice sau profesionale dacă nativul are însărcinări publice pe chiar aceste direcții; în general, prezențele publice ar trebui evitate sau limitate la strictul necesar. Între 30 august, după ora 3:37, și 1 septembrie, la prânz, evenimente care îi pot pune pe gânduri pe nativi; unii se vor angaja în discuții care le vor permite să constate aspecte nebănuite despre interlocutorul lor.

Între 1 septembrie, după ora 12:35, și sfârșitul zilei de 3 septembrie, solicitare a celor două case ale sănătății cu un accent special care va fi dat, în ziua de 2 septembrie, de Luna Plină în Pești; aceasta va privi zona umbrită a subconștientului și a aspectelor de viață personală din trecut și-i va împinge spre evaluări a căror concluzie nu va fi în favoarea prezentului, de unde tristeți, nostalgii sau chiar dorința de a “reînvia trecutul”.

Între 3 septembrie, după ora 23:22, și 4 septembrie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un sprijin real pe multiple planuri. În plan fizic, nativii vor fi plini de energie și combativitate în plan energetic, vor fi neobosiți în plan psihic, vor găsi forța și motivația necesară să se implice în activități complicate sau antipatice. Uneori, din dorința de a rezolva cât mai repede câte un aspect de viață enervant, nativii ar putea depăși măsura, devenind vehemenți, revendicativi, formulând acuzații mai puțin întemeiate pe argumente certe și formulate, cât, mai degrabă, pe o impresie personală, neavând răbdare și epuizându-se în demersuri dintre care unele nu vor avea nici un efect.

Horoscop săptămânal Taur – 29 august – 4 septembrie 2020

Între 29 și 30 august, în zori, blocaje pe relația nativilor cu persoane și instituții din străinătate; mesaje care le pot transmite ideea unui blocaj pentru o perioadă de timp referitoare la o acțiune, la o colaborare, la un proiect. Alteori, unii dintre cei născuți în zodia Taurului se pot afla în contradicție cu propriile lor idei, care acum nu li se mai par importante, actuale sau justificate. Nesiguranță venită din dezamăgirile de ultimă oră provocate de felul în care au fost puse în practică de alții, niște inițiative în care Taurii s-au implicat și în care au crezut și care acum, în plină criză, îi lasă fără acest suport moral, profesional sau de conștiință. Incapacitate de a face schimbări sau de a (mai) adera la inițiative noi, pe fondul ruinării celor anterioare.

Între 30 august, după ora 3:37, și 1 septembrie, la prânz, posibile ipostaze noi în care s-ar putea afla câte un nativ, mai ales dacă este vorba de prestația lui în fața unei asistențe sau a unui public alcătuit din specialiști. Uneori, bine strunite, aceste prezențe îi pot aduce câte unui Taur un binemeritat și mediatizat succes. Între 1 septembrie, după ora 12:35, și sfârșitul zilei de 3 septembrie, mecanisme subtile, blânde sau îngăduitoare ale unui nativ față de un prieten sau un grup alcătuit pe baza unității de gânduri și idealuri. Un aport special în gestionarea unor momente delicate îl va avea Luna Plină în Pești, din 2 septembrie, care le poate insufla un fel elegant de a se purta, de a reacționa sau de a împăca contrariile în ideea de a nu sacrifica relația însăși. Între 3 septembrie, după ora 23:22, și 4 septembrie, univers interior tulbure, marcat de amintiri și evocări neplăcute ca mesaj care readuc în prim-planul atenției câte unui Taur secvențe care îl tulbură. Stări de spirit trecătoare, mai mult sau mai puțin motivate, care stârnesc neliniște, enervare, nerăbdare, insomnii.

Horoscop săptămânal Gemeni – 29 august – 4 septembrie 2020

Între 29 și 30 august, în zori, mecanisme financiare puse în dificultate de o mulțime de motive: absența unor persoane cu putere de decizie (plecate în vacanță), amânări nejustificate, drum greoi al actelor de la un departament sau de la un minister la altul (birocrație), rea-voință (personală), texte de lege care impun reajustarea termenilor în care s-a pus, cu un timp în urmă, o rezoluție pe un memoriu (memorandum), o cerere, un dosar, o temă de lucru, încurcături, până la un punct, credibile, dar, de la un punct încolo, semănând a șicană. Între 30 august, după ora 3:37, și 1 septembrie, la prânz, informații, discuții sau situații care “îl iau pe sus” pe câte un nativ și-l introduc într-un vârtej de circumstanțe personale/oficiale, care nu vor fi trecătoare și neimportante, cum ar părea la prima vedere sau ar fi tentați nativii înșiși să le creadă. Subiectul va fi repus în discuție de la sfârșitul lunii decembrie 2020 și va dura, cu întreruperi și intensificări, întregul an 2021.

Între 1 septembrie, după ora 12:35, și sfârșitul zilei de 3 septembrie, ipostaze flatante, mic succes profesional, spor de imagine, confirmare oficială a unor calități și valori personale posibile sau amplificate de Luna Plină în Pești din 2 septembrie. Între 3 septembrie, după ora 23:22, și 4 septembrie, context dificil pentru toate relațiile de prietenie, indiferent de vechimea și temeinicia lor. Situații în care atât și Gemenii, cât și prietenii lor vor fi puși în situații neplăcute, în fața unor acuzații sau comentarii critice ori vor face obiectul unor campanii de discreditare care vor stârni riposte dintre cele mai vehemente.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro