Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020. Schimbări de macaz, necazuri în dragoste şi în carieră. Zile de foc pentru trei zodii

Publicat: Vineri, 29 Mai 2020 13:01 // Actualizat: Vineri, 29 Mai 2020 13:01 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 BERBEC

Berbec- Cum Marte din Pești este în cuadratură cu Soarele și Venus, acum în Gemeni, vă spun că urmează o săptămânâ de foc, decisivă. Vizați sunt cei cu business sau cu relații sentimentale șubrede(dragoste). Carieriștii sunt și ei în centru altor aspecte și mai grele. Axa Karmică de pe zodii cardinale(Capricorn-Rac) își pregătește bagajele pentru a intra în Gemeni și Săgetător, schimb macazul.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 TAUR

Taur- Venus este într-o ipostaza ingrată și foarte delicată pentru voi(sănătate, dragoste, loc de muncă, business/carieră). Cum face aspect de cuadratură cu Marte din Pești, apectele sunt agresive și chiar decisive. Cum puteți să vă orientați corect? Greu de luat decizii de unii singuri, că multe din ele pot fi într-una din viețile voastre anterioare(acolo le pot studia). Pot viza familia, inclusiv copiii sau nepoții.

Karma ta în luna Iunie: atunci când intenţionezi să faci un rău cuiva, să te gândeşti de două ori 

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 GEMENI

Gemeni- Soarele trece în cel de-al doilea decan al zodiei, unde este și Venus acum în mers direct. Dar, din pacate face aspect de cuadratură cu Marte, considerat malefic. Veți fi puțini cei care știți cum să protejați pe un astfel de aspect astral important. Spuneam la Berbec că Axa Karmică se pregătește să intre în Gemeni și Săgetător deja și vă va lua la întrebări în carieră/business, sănătate, justiție, amor. 

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 RAC

Rac- Axa de Destin, cu apecte karmice pe care nu știu dacă le-ați înțeles, va trece hotarele Constelației voastre în Gemeni și Săgetător. Cei care nu au rezolvat problemele vor vedea o acutizare a lor și a situației în care se află. Evident, sunt aspectele de natură karmică, de care vă spuneam și în trecut. Vor fi vizate sănătatea, cariera și/sau relațiile de suflet(parteneri de viață, rude, inclusiv copii).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 LEU

Leu- Saturn Retrograd este în zodia opusă vouă. Schimbări de macaz pentru voi și pentru toate zodiile urmează să se producă, căci se va schimba toată configurația zodiacului. Vă spuneam că vom avea un An 2020 foarte dificil? Vedeți prin ce trecem?!? La pandemia mondială, adăugăm și seceta din acest an. Este în Anul Șobolanului de Metal(echivalent Săgetător). Șobolanul este aducător de necaz... 

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Vă atenționam că acest an va afecta pe toți?!? Nu am cum să nu vă spun adevărul, chiar dacă multora le place să le spun de bine. Chiar am auzit pe cineva cum a făcut o analiză că 2020 va fi un an bun și recent își cerea și scuze. Trebuie să fii vertical și cinstit când faci o analiză. Și, mai ales, să fii profesionist. Ce, mie nu mi-ar fi plăcut să merg în călătorii?! Dar lumea nu este învățată să respecte reguli.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 BALANȚĂ

Balanța- 60 de ani, ciclu complet în Zodiacul Chinezesc. În 1960 intra România în ONU, iar în 2020 Marea Britanie a părăsit Uniunea Europeană. Vântul schimbării este uscat, iar pământul arid. Afectează sămânța, deci și dragostea(indiferent de zodie). Afectează aviația/zborurile. Nu este și Saturn Retrograd în Vărsător? Dar și comerțul, comunicarea, Mass Media, că sunt domenii ale Vărsătorului. Și sănătatea.

Horoscop Mariana Cojocaru 31 mai - 6 iunie 2020 SCORPION

Scorpion- Nimănui nu-i place că unul din patronii voștri astrali e retrograd. Pluton este retrograd și rezonează cu Jupiter Retrograd, patronul Săgetătorului și al Peștilor. Cum sunt în Capricorn, toate relațiile de suflet sunt în pericol. E Anul Șobolanului de Metal, echivalent Săgetător și face ravagii la cei căsătoriți sau care își doresc copii. Ați citit acest Horoscop, nu?! S-au schimbat complet datele astrale.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop Mariana Cojocaru horoscop saptamana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H