Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020. Zodiile care vor avea de câştigat, zodiile cu Karma îngreunată

Publicat: Sâmbătă, 04 Iulie 2020 09:01 // Actualizat: Sâmbătă, 04 Iulie 2020 09:01 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 4 -10 iulie 2020. Cutremure existențiale pentru două zodii, cumpene în carieră și în amor

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna debutează sub influența Eclipsei de Lună din 5 iulie. Cum este o perioadă foarte dură generată de cele două Eclipse(cea Inelară de Soare care a fost pe 24 iunie și aceasta), destinul vostru se află în pericol sau chiar în derivă(dragoste, carieră, sănătate, copii/familie). Ați văzut ce inudații devastatoare au fost în țară, așa cum nu au mai fost în ultimii 60 de ani(Anii Șobolanului-Metal).

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 TAUR

Taur- Aș dori să vă dau vești bune, dar vă spuneam de la început de an că aceste două Eclipse(acum cea de Lună) vă pot da viața peste cap. Uitați cum sunt afectate bunurile românilor(bunurile aparțin zodiei Taurului) în urma inundațiilor, ploilor devastatoare(au afectat recoltele, după seceta prelungită). Perioada dintre Eclipse a adus și un cutremur devastator în Mexic și anunță la voi cutremure existențiale…

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 GEMENI

Gemeni- Exact când a fost Solstițiul de Vară, a fost Eclipsa Inelară de Soare. Acum veți fi sub influența Eclipsei de Lună, care predă ștafeta karmică de la Rac la voi. Afectate sunt relațiile, inclusiv cele sentimentale și de familie(compatibilitate cu impas, care poate anunța scăparea frâielor). În carieră/business se pot scapa lucrurile de sub control. Vă aflați acum la o răscruce de drumuri, cu cumpene grele.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 RAC

Rac- O altă confirmare a previziunilor făcute de mine este decesul lui Costin Mărculescu-Rac. A fost exact în marja calculată de mine pentru perioada celor două Eclipse. Decese s-au înregistrat și pe inundațiile din acest An al Șobolanului de Metal, an care nu avea cum să fie pozitiv din perspectivă astrologică, pentru că exact acum 60 de ani a mai fost Anul Șobolanului de Metal cu inundații așa grave.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 LEU

Leu- Eclipsa de Lună din data de 5 iulie din Rac vă debusolează complet. Cum căile de ieșire le văd pe karma individuală(așa calculez că ați fost în viețile anterioare), nu pe cea de grup/zodie, nu are rost să mă aventurez să vă dau soluții, care pot fi exat pe dos ca și rezolvări la încercările prin care treceți(carieră, business, dragoste, familie, orientarea copiilor, sănătate, etc). Mecanism blocat.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Cum spuneam de multă vreme că perioada eclipselor aduce cutremure existențiale, iată că în lume au fost chiar fenomene grave și un cutremur devastator(vezi Mexic cu alertă de Tzunami pentru mai multe țări). Să vedeți de acum cum sunteți luate în vizor, împreună cu celelalte zodii duble(Gemeni, Săgetător și Pești). Cuadraturile anunță cumpene în amor, carieră, business ș.a.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Cea de-a doua Eclipsă a verii, o Eclipsă de Lună, vă atenționează asupra a ceea ce va să vie. Cum ploile au făcut ravagii, până și vremea de afară ne este potrivnică. Pentru cei care nu au înțeles că menirea mea este să avertizez și nu să fac previziuni bune, doar de dragul de a gâdila orgoliul unora, vă spun că adevărata orientare o pot face numai studiind astrograma complexă a fiecăruia/cuplu/copil.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 - 10 iulie 2020 SCORPION

 
Scorpion- Sunteți într-un labirint existențial în care doriți să găsiți calea către lumină; soluțiile le văd pe karma fiecărui nativ/e. Eclipsa de Lună va accentua și va pune presiune pe voi să vă înțelegeți pentru a nu avea parte de eșecuri succesive( opoziția Soarelui natal cu Uranus din Taur). Vizate sunt cariera, business-ul, sănătatea,relațiile parteneriale, de familie, sentimentale sau… de altă natură.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8705
RON
28 Sep
noapte 15 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H