Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos

După o săptămână dificilă pentru trei zodii din cauza unor probleme de sănătate, acum trei zodii se află pe un teren alunecos în dragoste. Mariana Cojocaru recomandă prudenţă.

04 apr. 2021, 16:58
Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021 Berbec –

O săptămână în care diferența dintre voi o face structura diurnă sau nocturnă pe care v-ați născut. Cred că ați auzit de influența bioritmului asupa sănătății noastre și de capacitatea de concentrare pe carieră. Disfuncții în dragoste, dacă un partener este diurn și celălalt nocturn. Când unul vrea să doarmă, celălalt își dorește să fie pasăre nocturnă.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021 Taur – Cum Axa Karmică a fiecăruia face diferența în dragoste, știți ce aveți alături: destinat, sortit sau partener efemer?! Pentru că tot este o lună în care vă puteți păcăli sau auto-păcăli. Doar astrograma complexă mă ajută să fac distincția în alegerile voastre sentimentale. Sănătatea își cere drepturile, iar cariera și business-ul pot fi afectate de amor și de caracterul, firea diurnă sau nocturnă ale fiecăruia.

Gemeni – Afecțiunile de tip karmic își pot pune amprenta asupra voastră și vă pot pune în pericol sănătatea. Starea de spirit se poate lăsa dusă de val de structura diurnă sau nocturnă a fiecăruia și vă poate duce într-un ghiol; vă poate pune pe o bancă de rezervă în business și carieră. Dușuri scoțiene în dragoste. Parcă sunteți într-un deșert și nu găsiți calea de ieșire la un drum circulat; teren arid,nisipos…

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021 Rac – Dacă anterior spuneam de deșert, vouă vă spun că sunteți pe un teren alunecos când este vorba de sentimente și de dragoste. Aveți ochi alunecoși? Că sunteți zodie de apă. Latura diurnă și cea nocturnă ar trebui să se îmbie corect, căci sănătatea și cariera sunt foarte importante în perioada următoare. Cum mulți nu știți cu ce karmă personală veniți, nu veți ști cum să vă și să le armonizați pe viitor.

Leu– Cred că nu știți cum să vă orintați corect în viață, în acest hățiș existențial, de vreme ce latura diurnă și nocturnă sunt puternic afectate de tranzitele perioadei. Isterii în dragoste, cu cerințe care țin de voi și dorințe care trebuie să vi le îndepliniți și singuri. Doamnelor și domnilor, începe runda de auto-premiere, că nu v-ați născut întâmplător în această zodie! Câștigați în carieră? Investiți în sănătate?

Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021 Fecioara – Dacă Leii au o altă structură zodiacală, voi trebuie să știți ce este și cumpătarea. Atunci când vorbim de carieră, achiziții, investiții… Când vorbim de amor, în perioada următoare un ochi fuge la făină, altul la slănină… Mă rog, la mălai și…stevie. Că și sănătatea e primordială pe termen scurt și mediu și nu vreau să credeți că nu știu de tranzitele astro-vulnerabile. Copiii cer multă implicare…

Horoscop Mihai Voropchievici 5-11 aprilie 2021. Săptămână de aur pentru multe zodii
Balanța – Structura diună și nocturnă a unei persoane este un semn demn de luat în seamă și nicidecum marginalizat. Pentru că mi-a atras atenția aspectul selenar, să știți că nu este de glumă când este vorba de compatibilități și alegerea partenerului în dragoste sau business/carieră. Aceste aspecte nu sunt evidente în tinerețe, dar în timp se văd. Își pot pune amprenta asupra sănătății și capacității de a fi funcțional.

Mai multe detalii, pe kfetele.ro

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Intrarea lui Mercur în Berbec aduce mai multă încredere în sine, dar amplifică şi lipsa de tact