Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Intrarea lui Mercur în Berbec aduce mai multă încredere în sine, dar amplifică şi lipsa de tact

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 3-9 aprilie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, intrarea lui Mercur în Berbec, aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres. Veţi avea mai multă încredere să vă exprimaţi, dar, totodată, veţi fi tentaţi să vă pripiţi, să fiţi lipsiţi de diplomaţie, să purtaţi discuţii nesfârşite în contradictoriu.

02 apr. 2021, 14:17
Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. Intrarea lui Mercur în Berbec aduce mai multă încredere în sine, dar amplifică şi lipsa de tact

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Horoscopul complet pe www.libertatea.ro.

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021 BERBEC

În prima parte a zilei de 3 aprilie se vor epuiza mecanismele de analiză și meditație pe o temă legată de carieră sau de o construcție personală trăită în ultimele două-trei zile. Concluzia nu va fi una lămuritoare sau plină de perspectivă, ci, dimpotrivă, ea va sublinia disfuncțiile cu care Berbecii urmează să se confrunte în munca și viața lor până la iarnă.

Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie, după-amiaza, puternice contradicţii cu tendințele personale de afirmare care vor fi cenzurate de mecanismele vieții profesionale și care îi vor obliga pe nativi să facă o serie de concesii sau să se supună obligațiilor sociale și a condiționărilor născute din prezentul complicat de mecanismele de comunicare și punere în practică a unor decizii (dacă au funcție).

În dimineața zilei de 4 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va intra în jocul celorlalte trei planete, aflate deja în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi. Se va crea o “echipă” activă în cadrul căreia Mercur va insufla rapiditate în gândire, combativitate, exprimarea liberă și independentă a părerilor și dorințelor Berbecilor, insistență și subiectivism. Uneori însă, el ar putea să accentueze superficialitatea și graba în formularea unor concluzii care nu vor fi lesne acceptate de către cei din preajmă (familie, rude, colegi, străini, public).

Citeste si Horoscop special: Ultimele SAPTAMANI fara planete retrograde. OPORTUNITATI pentru zodii?

Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, relații cu prietenii marcate de surprize sau de ipostaze mai puțin obișnuite. Unii dintre aceia pot avea o evoluție stranie, punându-i pe Berbeci pe gânduri; aceștia nu vor înțelege pentru moment comportamentul acelora, dar, cu timpul, vor descoperi adevăratul lor motiv.

Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, psihic activ, predispoziție spre meditație, visare, anticipare, distanțare de forfota vieții curente.

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021 TAUR

În prima parte a zilei de 3 aprilie, este posibil ca nativii să primească un răspuns, o explicație sau un punct de vedere oficial cu privire la rezolvarea unei “teme” financiare (partaj, despărțământ de proprietate, despăgubiri în bani sau în natură, ajutoare, subvenții și înlesniri).

Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie, după-amiaza, Taurii se vor confrunta cu reticențe în privința unui proiect care privește evoluția lor sau continuarea studiilor (dacă sunt tineri) după ce vor conștientizarea dificultățile cu care ar urma să se confrunte, cu exigențele unui context de activitate la care se tem că nu vor face față ori cu piedicile și restricțiile momentului.

În dimineața zilei de 4 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va introduce mecanisme de gândire guvernate de enervare, mânie, supărare, disconfort interior; nota generală va fi de revoltă înăbușită. Taurii vor fi porniți împotriva cuiva sau a unei stări de lucruri (conflicte, piedici, întârzieri), dar vor renunța să treacă la acțiune, fiind demobilizați de propria lor nesiguranță. Consum excesiv de energie, ceea ce poate conduce la epuizare organică sau la oboseală mentală.

Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, ipostaze speciale în privința felului în care Taurii se vor afirma în viața profesională, în public sau în mediul profesional: secvențe inedite, opoziții ale unor persoane sau instituții nejustificate (șicane?), alteori rezolvări rapide și favorabile lor explicate ulterior prin “cuvinte mari” (providență, ajutor de la îngerul păzitor, protecţie divină).

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021 GEMENI

În prima parte a zilei de 3 aprilie, întâlnire sau comunicare desfășurată prin mijloacele moderne cu o persoană cu care cel mai adesea va aborda un contract, o posibilă colaborare, va analiza nemulţumirea formulată de una dintre părți ori va încerca să stingă un litigiu.

Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie, după-amiaza, aspect astral puțin relevant pentru mecanismele financiare sau patrimoniale ale unei persoane născute în zodia Gemenilor.

În dimineața zilei de 4 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va alimenta discuțiile în contradictoriu, disputele, animozitățile cu unul sau mai mulți prieteni. Sectorul relațiilor de prietenie va fi colorat de prezența a patru planete în tranzit prin zodia Berbecului ceea ce va impregna dialogurilor un stil alert și îi va alerta pe cei vizați prin provocările lansate de Gemeni. În paralel, o serie de activități pe care le vor desfășura Gemenii vor avea nevoie de susținerea și de colaborarea unor persoane apropiate lor prin specificul meseriei, prin experiența asemănătoare sau prin viziunea comună asupra temelor de viață și a proiectelor comune.

Citeste si Horoscop lunar aprilie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, nativii vor avea intuiție, se vor „mișca” ușor în planul ideilor, vor fi originali, inventivi și vor da dovadă de spirit novator atunci când vor cerceta o ipostază de viață pentru a detecta felul în care ar putea specula, în mod inteligent, șansa oferită de acea conjunctură socio-profesională.

Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, momente de satisfacţie: o apreciere, o imagine publică favorabilă, un succes, câștigarea unui concurs, “presa” bună în rândul colegilor, încrederea publicului. Mulți Gemeni tineri vor ști să se facă simpatici, plăcuți și utili, cucerind inima auditoriului, a celor care lucrează cu ei sau a străinilor care îi observă.

Horoscop Urania 3-9 aprilie 2021 RAC

În prima parte a zilei de 3 aprilie, ultimele provocări pentru aparatul locomotor și pentru articulațiile mobile ale scheletului. Depășirea unei etape care unora le-a provocat dureri, anchiloze, limitări ale efortului și capacității de a desfășura activități comune. Posibilă abordare din perspectivă juridică (contractuală) a unei nemulţumiri sau a unei revendicări fără a se ajunge însă la rezolvare ei.

Între 3 aprilie, după ora 11:13, și 5 aprilie după-amiaza, relații parteneriale anoste, fără strălucire și fără surpriză, cele mai multe dintre întâlniri (ședințe, convocări, adunări ale unui grup de lucru, sesiuni de informări) desfășurându-se “în corsetul” unor constrângeri sau a unor reguli rigide impuse de împrejurări sau instaurate de către un șef (patron, lider de opinie, autoritate în materie, oficial în exercițiul funcțiunii).

În dimineața zilei de 4 aprilie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 19 aprilie, va contribui la adoptarea și la exercitarea energică și fără suplețe a activităților de coordonare a muncii (indicații, ordine, control) în funcție de responsabilitățile ce decurg din fișa postului. Această lipsă de diplomație va naște riposte, critici, dispute și chiar nesupunere din partea celor vizați, de unde și inevitabilul conflict de scurtă durată.

Între 5 aprilie, după ora 16:04, și sfârșitul zilei de 7 aprilie, modificări ale felului în care urmează să se desfășoare relația unui nativ cu o instituție, prin reprezentanții ei, în vederea rezolvării unei chestiuni materiale/financiare care li se vor părea nativilor nejustificate, exagerate sau abuzive, de unde și reacția lor de respingere a cooperării și a dialogului în respectivele condiții.

Între 7 aprilie, după ora 23:31, și 9 aprilie, Racii se vor îndrepta spre chestiunile ce privesc spiritul, mentalul superior, trăirile religioase, apropierea de valorile culturale, ataşamentele sociale sau politice.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe www.libertatea.ro