Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020. Cele două eclipse vin cu multe provocări

Citește horoscop Mariana Cojocaru și vezi care sunt zodiile care vor avea parte de o săptămână dificilă, dar și cine scapă de necazuri.

04 dec. 2020, 23:06
Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020. Cele două eclipse vin cu multe provocări

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020.  Cele două eclipse din această perioadă vin cu multe provocări, iar trei zodii vor fi între ciocan și nicovală. Multe secrete pot ieși la iveală în această săptămână, iar sănătatea și cariera se află sub lupă.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Pentru că încep cu adevărat Sărbătorile de Iarnă și este perioada dintre cele două Eclipse, e bine să știți că veți fi între ciocan și nicovală în relația cu copiii/nepoții și viața sentimentală(dragoste). Mulți nu vă înțelegeți copiii sau partenerii, pentru că nu știți că multe secrete se ascund pe karma lor și pe ce au fost în viețile anterioare. Sănătatea și cariera sunt sub lupa celor două Eclipse grele.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020 pentru zodia TAUR

Taur- Tensiuni și evenimente neașteptate în dragoste și carieră. Sănătatea poate fi puternic destabilizată de prezența Lunii Negre în constelația voastră. Poate viza și familia sau alte persoane dragi din dotare. Când vorbim de copii, mulți vă întrebați ce viitor îi așteapta, deși mulți au înscris pe astrograma lor complexă cu ce talente au revenit pe Pământ, la reîncarnare. Poate acum nu realizați aceste date importante.

Horoscop Urania 5-11 decembrie 2020. Contextul astral favorizează starea de bine, echilibrul emoţional, nevoia ieşirii din monotonie

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Mercur va fi în cădere, adică în Săgetător, dar pe Axa Karmică. Deci multe secrete de vi le doriți dezvăluite țin de analiza vieților voastre anterioare. De aceea mulți orbecăie în această viață, atunci când vorbim de dragoste(sentimente, sortiți, etc), de carieră și orienare profesională. Cumpene, pentru că cei mai mulți nu știți încotro să o luați. Sănătate șubredă, cu afecțiuni ce țin de karma personală.

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020 Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Intr-un impas existențial vă găsește perioada dintre cele două Eclipse. Pentru unii impasul este în dragoste, iar la alții e vizată cariera și sănătatea. Evident, că pot fi și zone pe astrograma care țin de justiție, relațiile parteneriale sau de colaborare. Fiecare nativ are astrograma lui complex. Cadru astral este unul tensionat.

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Săptămâna debutează cu Luna Albă în zodia voastră, semn de sensibilitate care se poate duce pe sănătate(cuadratură Luna Neagră din Taur), relația cu copiii sau jumătatea(sentimente, dragoste). Probleme de comunicare cu cei din jur, chiar certuri și dispute, de vreme ce Mercur va rezona cu Axa de Destin. Mulți vă întrebați deja dacă sunteți compatibili în amor, căci aspectele anunță dilemele…

Horoscop Mariana Cojocaru 6 – 12 decembrie 2020 pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara – Va trebui să înțelegeți ce vă ține cu adevărat de partenerul/partenera de viață. De ce? E perioada dintre cele două Eclipse, deci destinul este pe un balansoar un pic stricat în miez de iarnă. De Sărbători cei mai mulți se ceartă, că ies scântei de la te miri ce, iar cauza lor e profundă și gravă.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Voi nu vă întrebați care este compatibilitatea cu cei dragi? Căci perioada dintre cele două Eclipse se vrea cu artificii, dar poate izbucni un adevărat incendii în dragoste(familie, copii, rude). Chiar și cei care se considerau compatibili vor realiza un adevăr dur, că pot fi incompatibili. Oricum, doar pe astrograma compexă a fiecăruia se poate vedea cum se poate regla balanța!…

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Vă întrebați cum vă va merge în dragoste, carieră sau cum vă va fi sănătatea?! Rămânând într-un cadru ultra-general, vă voi spune că toate sunt afectate de opoziția lui Venus (Scorpion) cu Lilith și Uranus Retrograd (Taur). Eclipsele aduc cutremure mari existențiale, de aceea căile de ieșire țin de karma fiecăruia și de viețile lor anterioare. Căsătorii și relații șubrede, de la trecut sumbru.

Horoscop complet pe kfetele.ro

 


loading...