HOROSCOP MARIANA COJOCARU 7-13 APRILIE: Karma îşi întoarce faţa de la unele zodii. Atenţie la Marte şi Astrun Selenar

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare - previziuni pentru toate zodiile

05 apr. 2019, 07:38
HOROSCOP MARIANA COJOCARU 7-13 APRILIE: Karma îşi întoarce faţa de la unele zodii. Atenţie la Marte şi Astrun Selenar

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 7-13 APRILIE: 

Berbec

Ținuta voastră marțiană vă face luptători și ambițioși. E nevoie de multă voință pentru a vă atinge obiectivele propuse. Analiza karmică personală vă arată dacă reușiți sau nu…Marte este planeta care vă guvernează, de aceea sunteți primii care veți locui această planetă în viețile viitoare. Va trebui să înțelegeți cum funcționează mecanismele astrale pentru evoluția personală (planul spiritual).

Taur

Aveți doi patroni astrali care vă guvernează: Venus și Luna. În funcție de poziția lor pe astrograma generală și raportarea acestora la harta natală se face horoscopul real al iubirii. Unii pot avea succes în dragoste, dacă au întâlnit sufletul pereche. Alții sunt în căutarea lui (compatibilitate karmică afectivă). Sufletul pereche nu este neapărat cel din actul de căsătorie sau relații efemere.

Gemeni

Mercur e dominat de Castor și Polux. Unii pot fi simpatici, alții comunicativi, iar alții muți ca Sfinxul. Comerțul este domeniul vostru de activitate și de acolo vă vin banii. Culoarea zodiei este galben și este simbolul geloziei. Zeul cu aripi la picioare vă aduce vești și vă trimite la sală, pe stadion să faceți mișcare. De ce? Sănătatea este foarte importantă. Fără mișcare, evoluția ei e un fiasco real.

Rac

Astrul Selenar vă guvernează emoțiile, de aceea sunteți hipersensibili-sănătate. Viața voastră nu este guvernată doar de Craiul Nou, de Primul Pătrar al Lunii, de Luna Plină și de Ultimul Pătrar, ci și de poziția Nodurilor Karmice la naștere. Asta ca să rămâneți uimiți cât sunteți de diferiți. Am văzut și gemeni monozigoți născuți la diferență de un minut-două, cu nivele spirituale diferite.

Leu

Astrul Zilei este guvernatorul vostru și vă guvernează cariera și poziția socială. Forța interioară este o chestiune care vă diferențiază chiar și între voi Leilor. Unii au parte de respect și Stimă de Sine, alții pot avea probleme din cauza relaței cu părinții și rudele de gradul întâi(familia și relația Karmă-Genetică). Conform proverbului: Ce iese din pisică șoareci mănâncă. Doar sunteți pisici mari!

Fecioara

Zodie dublă ce e marcată fie de hipohondrie (sănătate), fie de puritate-vezi Fecioara Maria născută pe 8 Septembrie. Nu faceți din țânțar armăsar, că veți avea nevoie de talismane de protecție și sănătate de la mine. Mercur vă dă binețe și vă poate certa cu cineva (familie, loc de muncă). Atenție la alimentație, că mai toate nativele și nativii zodiei tind și trebuie să tindă să devină cât mai vegetarieni!

Citeşte mai multe pe kfetele.ro