Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021. Axa Karmică în Gemeni și Săgetător

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7- 13 martie 2021 vine cu multe surprize, din cauza Lunii Albe în Capricorn. Trei zodii trec prin momente dificile și pot fi îngenunchiați de probleme.

05 mart. 2021, 16:48
Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021. Axa Karmică în Gemeni și Săgetător

Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021 pentru zodia BERBEC

Berbec- O săptămânâ ce debutează cu Luna Albă în Capricorn, Soare, Venus și Neptun în Pești. Pentru că pe 8 Martie este Ziua internațională a Femeii, dați-mi voie să urez tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani. Venus este planeta fertilității, iar Luna Albă susține femeia de tip EVA. Pe 9 Martie este Ziua Bărbatului, de aceea respectul meu merge către toți cei care iubesc copiii, familia calmă și caldă.
Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021 pentru zodia TAUR

Taur- Lilith și Uranus sunt dublate de Norocul Divin în săptămâna care vine. Toți cei cu credință și frică de Dumnezeu vor fi susținuți, în timp ce ceilalți pot fi îngenuncheați. Spiritual vorbind… O perioadă în care doar persoanele care au așteptări de la ele vor să descopere secretele karmei lor personale(dragoste, copii, business, carieră, sănătate, justiție, studii), extrem de complexe(aspecte favorabile).

Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021 pentru zodia GEMENI

Gemeni- Rolul și rostul în viață este dat de părinții fiecăruia dintre noi, că de aceea avem o săptămână care-i cinstește și-i aniversează. Cum Axa Karmică este în Gemeni, sper că ați văzut filmul Mamma Mia și legăturile puternice ce stau la baza relației mamă-fiică.
Cum în Taur sunt Lilith și Uranus, cariera este corelată cu justiția(terestră sau divină) și controalele. Sănătatea și dragostea pot fi în pericol!

Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021 pentru zodia RAC

Rac- Cum în prag de nouă săptămâna va fi Luna în zodia opusă a Capricornului, e clar că ceva scârție în relații(dragoste, asocieri, carieră, business, familie) și vă atenționează asupra compatibilităților care pot fi disfuncționale, cu grad mare de ruptură(cuadratură Lună-Kiron).

La mulți ani tuturor mamelor, bunicilor, dar și tăticilor și bunicilor responsabili. De ce nu, surorilor și fraților care au și ei grijă.

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

Leu- În zodia opusă a Vărsătorului există o conjuncție: Mercur cu Jupiter. Practic, amândouă se simt bine în Vărsător, dar în realitate nu se suportă una pe cealaltă.
Mercur este patronul Gemenilor, iar Jupiter este patronul Săgetătorului. Cum avem și Axa Karmică în Gemeni și Săgetător, vă dați seama ce șocuri pot anunța nu doar în viața voastră, dar și a celorlalte zodii. Urări de bine pentru 8 și 9 Martie tuturor!

Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Karma aduce necazuri. Ce zodii au totuşi parte de noroc

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Cum spunea și Hermes Trismegistrus… așa va fi și jos. Să ne bucurăm acum de sărbătorile din prag de primăvară, căci vor urma ternsiuni. Dacă ar fi doar în plan social și politic, nu ar fi o problemă. Ne-am convins deja de incompetența multora dintre ei. Se vor rostogoli spre rostul vostru.

Horoscopul primăverii 2021 cu Cristina Demetrescu: Marele Benefic ajută la închiderea pandemiei

Horoscop Mariana Cojocaru 7-13 martie 2021 pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Cu capul către trecut și istorie? Că tot este Saturn în Vărsător, dar și o conjuncție Mercur-Jupiter în această zodie. Cum face și aspect de cuadratură cu Lilith și Uranus din Taur, ați observat că se dau filmele vechi romănești cu lideri și vremuri de glorie?! Așa va fi primăvara.” Unde-s pistoalele? Unde-s pumnalele? Caii și flintele haiducilor”. A adevăraților haduci, nu a celor care prăduiesc țara…

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Un pios omagiu aduc unui Scorpion de mare talie profesională. Larry King, care ne-a părăsit de puțin timp. Mi-a plăcut mult zâmbetul Marelui Inițiat Dalai Lama, care în momentul întâlnirii cu el, nu a ezitat, în spiritul de glumă cunoscut, să-l și taxeze, că știa că a fost mare crai. Neinspirat, Larry King, a vrut să-i arate soția. Dalai Lama i-a și aplicat corecția:” Cum? E soția? Nu e fiica Dvs!”.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro