Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Karma aduce necazuri. Ce zodii au totuşi parte de noroc

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 martie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

05 mart. 2021, 15:52
Horoscop Urania 6-12 martie 2021. Karma aduce necazuri. Ce zodii au totuşi parte de noroc

Horoscop Urania 6-12 martie 2021 Berbec

Între 6 și 7 martie, în zorii zilei, idei novatoare, dorință de a schimba unul sau mai multe aspecte de viață personală și profesională prin adaptare la nou sau prin progres personal (învățătură, acumulare de experiență). Nota generală vine de la piedicile cu care Berbecii se vor confrunta ori de câte ori vor încerca să le pună în practică. Piedicile vor fi minore, trecătoare, dar frecvente. Relații mai greu de înțeles în mesajul lor cu persoanele aflate în afara granițelor țării, fie că e vorba de rude și prieteni, fie de străini ori de oficiali. Între 7 martie, după ora 4:21, și dimineața zilei de 9 martie, unii nativi, mai ales dacă au o funcție importantă, vor trebui să se înarmeze cu răbdare și rezistență nervoasă pentru a depăși niște momente dificile (încurcături, blocaje, ostilități instituționale, mecanisme de cooperare greu de pus în practică). Între 9 martie, după ora 9:41, și dimineața zilei de 11 martie, vești destabilizatoare, privitoare la un prieten sau la un grup în care nativul s-a integrat, pe baza unor afinități și interese comune. Dialoguri ciudate; apropiații celor născuți în zodia Berbecului pot face afirmații mai puțin justificate sau veridice, motiv pentru care nativii nu trebuie să-i ia în totalitate în serios. Ipostaze delicate în care Berbecii se pot simți stingheri ori care îi pot aduce în situația de a lua, la rândul lor, decizii imprevizibile. Între 11 martie, după ora 11:44, și 12 martie, mesaje puternice, intense, solicitante în plan psihic sau sufletesc. Nativii vor trăi frecvent într-un univers paralel cu cel al realității, fiind cuprinși de stări de spirit mai puțin familiare lor, dar nu cu totul străine: inspirație, sensibilitate accentuată, vise cu conținut anticipativ, presimțiri, telepatii, viziuni asupra prezentului sau al viitorului care îi vor pune pe gânduri, dar pe care nu le vor putea descifra până la capăt.

Horoscop Urania 6-12 martie 2021 Taur

Între 6 și 7 martie, în zorii zilei, situații de viață născute din conversații, vești, comentarii, informări cu privire la evoluția unui proces sau a unui dosar în lucru, menit să soluționeze o pricină materială. Unele știri îi pot alarma pe nativii care se vor mobiliza să vadă despre ce este vorba, în general, și cum se reflectă concret respectiva ipostază nou conturată în cazul lor. Frecvente referiri la textul unei legi, la dispozițiile oficiale, la prevederile legale de ultimă oră. Între 7 martie, după ora 4:21, și dimineața zilei de 9 martie, refuz de a accepta, la nivelul convingerilor și al credințelor, noile ipostaze de viață care îi vizează în funcție de țară, vârstă, statut profesional, condiții de viață particulare. Între 9 martie, după ora 9:41, și dimineața zilei de 11 martie, noutăți în plan profesional, legate de felul în care nativii vor trebui să-și exercite meseria sau atribuțiile publice. Unii pot primi propuneri care presupun revizuirea majoră a statutului lor oficial, alții se vor afla în vârtejul unor conjuncturi speciale, mai mult sau mai puțin comode, care le vor oferi noi obiective, dar care vor ridica și noi limitări. Între 11 martie, după ora 11:44, și 12 martie, încărcătură astrală majoră pe semnul Peștilor care privește relațiile de prietenie. Etapa este favorabilă, zodia fiind străbătută de planete bune, blânde, motivante în plan afectiv, uman, sufletesc. Unele persoane ar putea beneficia de solidaritatea și de bunăvoința unuia sau mai multor prieteni, care le vor susține într-un domeniu de viață sau într-o inițiativă. Norocul ca nativii să întâlnească omul potrivit momentului prin care trec și care să joace un rol important sau măcar semnificativ în viața și activitatea lor. Posibilitatea de a da curs unui vis, unui proiect cu ajutorul și prin susținerea morală, materială sau profesională a unei persoane oneste și generoase.

HOROSCOP 2021 CRISTINA DEMETRESCU. Când faci bani, când se strică relaţia, când e bine să călătoreşti

Horoscop Urania 6-12 martie 2021 Rac

Între 6 și 7 martie, în zorii zilei, influențe astrale fluctuante, diferite ca intensitate și durată, care privesc aparatul locomotor, aparatul respirator sau sistemul arterial. Unele persoane pot afla, în condiții mai puțin obișnuite, un detaliu care va arunca o lumină semnificativă asupra problemei de sănătate cu care se confruntă, a unui tratament sau a unei explicații ce nu a fost luată în calcul până acum (condiționare genetică, manifestare a karmei, diagnostic care nu a fost formulat explicit în trecut și care a lăsat loc la interpretări și abordări eronate). Unii nativi pot primi informații pe căi ocolite sau „discrete” cu privire la măsurile preconizate și viitorul lor statut la locul de muncă; avertismente utile. Între 7 martie, după ora 4:21, și dimineața zilei de 9 martie, puține șanse de a se rezolva ceva pe calea dialogului; relațiile parteneriale vor rămâne blocate în tiparul de gândire și de acțiune vechi de luni sau poate chiar de ani. Între 9 martie, după ora 9:41, și dimineața zilei de 11 martie, ipostaze stranii, întâmplări ciudate, reacții neașteptate ale celor cu care câte un nativ din zodia Racului va încerca să ajungă la o înțelegere privitoare la un bun material, o sumă de bani, o avere. Posibilă dezvăluire care va schimba datele problemei și îi va obliga pe Raci să accepte evidența și să-și schimbe strategia, pretențiile sau viziunea despre un litigiu patrimonial. Între 11 martie, după ora 11:44, și 12 martie, inspirație, ideație bogată, atașamente noi față de oameni, programe sau direcții politice, implicare în proiecte culturale, religioase, artistice ori de interes public. Întreaga săptămână viitoare se va menține riscul amestecului „nesănătos” între prietenie și bani; nativii nu trebuie să se lase entuziasmați de perspectiva unui câștig și să accepte „învârteli”, combinații și afaceri asupra cărora nu au control.

Horoscop weekend Cassandra. Ce zodii au noroc cu carul şi în dragoste, şi de bani

Horoscop Urania 6-12 martie 2021 Gemeni

Între 6 și 7 martie, în zorii zilei, relațiile parteneriale se vor derula în contextul comunicării prin toate mijloacele: prin viu grai, în scris, sub forma unui dialog personal ori între grupurile de negociere și consultare, în contextul unor audieri. Gemenii vor fi relativ agitați sau enervați, fie de teama unui dialog, de derapajele unora dintre interlocutori, fie de răstălmăcirea adevărului și de lansarea unor speculații; moment delicat, vulnerabil, instabil. Între 7 martie, după ora 4:21, și dimineața zilei de 9 martie, context astral irelevant pentru interesele materiale sau financiare ale nativilor. Între 9 martie, după ora 9:41, și dimineața zilei de 11 martie, răstimp efervescent: multe idei, planuri inteligente și lesne de pus în aplicare, confruntări de opinii în plan public, dar și șansa de a învăța lucruri noi în plan profesional. Posibile soluții neconvenționale, moderne sau atipice pentru desfășurarea profesiei ori pentru punerea în practică a unui vis, a unui ideal. Fel de a fi eficient prin abordarea inteligentă, speculativă a temei care îl motivează pe câte un Geamăn. Între 11 martie, după ora 11:44, și 12 martie, sectorul carierei va fi (i)luminat de numeroasele influențe astrale ale momentului care îi vor susține pe nativi în fața unui colectiv, a unei asistențe, prin inițiativele, percepțiile fine și rapide, cu excepția situațiilor când, mai ales cei tineri, pot da curs unor decizii insolite sau unor reacții subiective, lipsite de temei și de măsură, care vor trăda lipsa experienței de viață și a maturității necesare în împrejurări decisive ori a înțelegerii corecte a unei situații complexe. Unele persoane născute în zodia Gemenilor pot fi privite cu simpatie de către public, mai ales dacă va fi vorba de postùri culturale, artistice sau interpretative (spectacole, concursuri, expoziții, întruniri).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro