HOROSCOP MARIANA COJOCARU 8-14 DECEMBRIE 2019. Săptămână cu mare încărcătură karmică, se întâmplă lucruri malefice

Publicat: Vineri, 06 Decembrie 2019 11:15 // Actualizat: Vineri, 06 Decembrie 2019 11:51 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP MARIANA COJOCARU 8-14 DECEMBRIE 2019: Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând. Luna în cuadratură cu Jupiter intrat în Capricorn vine cu efecte nebănuite pentru două zodii. Vor fi furtuni mari în viața lor. Iată ce anunță astrologuul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec - Săptămâna debutează cu Luna (Berbec) în cuadratură cu Jupiter proaspăt intrat în Capricorn. Acesta este un prim aspect, secondat de un altul cu mare încărcătură karmică: Kiron Retrograd în cuadratură cu Soarele. Cum aceste aspecte grele trebuiesc raportate la astrograma personala a fiecăruia nu mă hazardez să dau sfaturi. Ca aspect general, cuadraturile înseamnă impas, probleme(sănătate, amor).

Taur - Luna va intra în primul domiciliu astral (Taur), chiar de luni. Cuadratura lui Jupiter din Capricorn cu astrul selenar de la debut de săpătămână vă supune la tot felul de teste și vă adresează întrebări existențiale grele, la care cei mai mulți nu știți singuri să vă răspundeți(răspunsurile le văd pe harta natală). Pot fi întrebări ce țin de dragoste, carieră(misiunea înscrisă), sănătate, copii, sortiți/e sau altele...

Gemeni - Cuadratura Soarelui din zodia opusă (Săgetător) cu Lilith din Pești și Soarele natal e un aspect care mă pune pe gânduri în ceea ce vă privește. V-am spus că încep să se agite apele voastre de destin și se anunță furtună de grad mare. Cum soluțiile le văd individual, pe astrograma fiecăruia și, mai ales pe cea karmică, nu pot să vă spun decât că vizează viața personală, cea socială și sănătatea.

HOROSCOP MINERVA 2020. Veşti proaste, MERCUR RETROGRAD de trei ori în acest an. Ce zodii vor avea de suferit

Rac- Aspectele de le meționam la celelalte zodii(citiți) sunt valabile și în cazul vostru, doar că la voi ițele karmice sunt și mai încurcate și vă dau mari bătăi de cap în plan sentimental, personal(astrograma personală îmi arată cum să vă îndrum să să înțelegeți și să evoluați bine), karmic(misiunea karmică cu care ați venit), etc. Cu Axa Karmică în zodia voastră poate fi afectată sănătatea voastră sau a rudelor.

Leu - Se produc schimbări majore pe cerul astral și cine nu se adaptează se poate trezi cu chestiuni bruște, neașteptate acum în prag de Sărbători. Cum cei mai mulți nu au cum să știe secretele de pe astrograma lor și blocajele(dragoste, sănătate, familie, carieră) se gândesc că nu s-au născut cu noroc sau forțează norocul(de noroc în avans ați auzit?). De aceea am creat brățările talisman de protecție, etc.

Fecioara - Vă spuneam și la celelate zodii de cuadraturile grele care guvernează săptămâna care urmează: Soarele din Săgetător face cuadratură cu Kiron Retrograd și Jupiter din Capricorn face cuadratură cu Jupiter proaspăt intrat în Capricorn. Opoziția Soarelui natal cu Lilith(Malefica) din Pești vă poate bariere la care nici cu gândul nu gândiți...Pentru ridicarea lor trebuie să vă studiez astrograma karmică.

Balanța - Compatibilitatea este un subiect foarte delicat și, mai ales, individualizat și nu ține de alegerile voastre, de multe ori greșite. Mă refer la partenerul/a de viață, că sunt cele care dau oamenilor cele mai mari bătăi de cap. Cum și Soarele și Luna fac aspecte de cuadratură cu alte două planete(vedeți ce am scris la celelalte zodii), încep tensiunile. Sănătatea are cauze karmice subtile, greu de diagnosticat.

Scorpion - Perioada de care spuneam la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an își arată acum colții. Dacă ați citit, acum știți. Era vorba de 2Malefic Kisses între Scorpion-Săgetător. De aceea spuneam la Balanță de importanța compatibilităților în dragoste, că acest aspect poate viza și alte zodii(toți au aceste segmente existențiale înscrise undeva). Harta natală mă ajută să vă ajut personal.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8430
RON
15 Jul
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H