HOROSCOP MARIANA COJOCARU 9-15 FEBRUARIE 2020. Se anunţă o săptămână malefică, axa karmică a deviat de la noroc

Publicat: Vineri, 07 Februarie 2020 10:42 // Actualizat: Vineri, 07 Februarie 2020 10:42 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020. Cunoscutul astrolog a realizat horoscopul pentru săptămâna viitoare. Astrele anunță o săptămână în care ies la iveală unee secrete, iar afacerile sunt în mare pericol. Iată care sunt cele mai afectate zodii.

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 BERBEC

Berbec- Tocmai în zodia voastră va fi conjuncția de care vă vorbeam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an. E vorba de Lilith cu Kiron și, surpriză, săptămâna viitoare conjuncția include și un alt astru important: Venus. Probleme în dragoste, probleme de sănătate și secrete dure care pot ieși la lumină. Vă pot ajuta să le descifrați și vă puteți folosi de brățările talisman de le confecționez. Business-urile sunt în pericol, evident că țin de carieră! Cauză subtilă pentru bolile cu risc…

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 TAUR

Taur- Conjuncția Venus- Lilith și Kiron din Berbec vă vizează în mod direct. Cum Venus este una din patroanele voastre zodiacale, e clar că nu veți fi ocoliți. Pe lângă faptul că spuneam la Berbec de unele aspecte ce se conturează, e bine să știți că sunt puține căi de a ieși la lumină:blocaje, controale la locul de muncă, risc de penitență, izolare.Sănătatea vă poate fi grav afectată:afecțiuni cronice,nu închipuite.

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 GEMENI

Gemeni: Risc foarte mare de a fi trădați sau de a trăda(dragoste), tensiuni și probleme cu copii și nepoții(familia), relații ciudate la locul de muncă(cariera) care vă pot afecta sănătatea. Căile de ieșire din acest labirint le văd pe astrograma personală, nu pe cea generală, a perioadei. Conjuncția lui Lilith cu Kiron și Venus vă poate pune la zid, inclusiv în justiție(indiferent de zodia în care v-ați născut).

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 RAC

Rac- Un nou val de tensiuni generate de cuadratura Soarelui natal cu alinierea de planete din Berbec(Venus, Kiron, Lilith). Dacă ați citit acest horoscop general, e bine să știți că Lilith este considerată malefică, iar Kiron(lecția de viață) are implicații karmice, iar soluțiile le văd doar pe astrograma karmică personală sau de cuplu. Poate afecta parteneriatele, asocierile, chestiunile ce țin de moșteniri etc.

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 LEU

Leu- Sunt vizate chestiunile ce țin de studii, evoluția spirituală(de aceea spun de multe ori că trebuie să vă studiez misiunea karmică de viață), problemele ce țin de justiție sau de familie(dragoste). Conjuncția Lilith-Kiron din Berbec, la care adaug și pe Venus(săptămâna viitoare) poate avertiza asupra barierelor de destin care nu se deschid(copii, carieră, ș.a). Sănătatea mai multor oameni pare să fie în pioneze.

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 FECIOARĂ 

Fecioara- O conjuncție neașteptată, format din trei planete, nu doar din două, cum vă spuneam de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an, va brăzda cerul de destin. Nu e de joacă cu așa ceva, mai ales că mulți credeți că ați găsit sufletul pereche, care este înscris incopatibil pe astrogramă. De ce vă spun acest lucru? Pentru că Venus nu lipsește din ecuația momentului(dragoste). Când văd poze de cupluri care mimează că sunt ideale pe Face Book, nu îmi vine să cred! Foto-clișee. 

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Dacă ați citit ce am scris, știți deja că Venus(patroana astrală) va fi băgată în corzi de Malefica Lilith și karmicul Kiron. Cum conjuncția menționată face opoziție cu Soarele natal, tensiunile sunt mari și pe cale să explodeze: cupluri(dragoste), asocieri/parteneriate(carieră  și business). Pentru cei care vor să se protejeze și să atragă profit am creat brățări speciale. Cumpene greu de depășit.

Horoscop Mariana Cojocaru 9 - 15 februarie 2020 SCORPION

Scorpion- Sunt Semne peste tot(cei 3 de SSS de-i am zilnic pe FB)! Cum spun cei care cred în mine și care realizează acum importanța momentului de l-am descris mai sus. Vedeți ce importante sunt compatibilitățile? Cei mai mulți au relații de dragoste ce țin și le țin de complezență, chiar dacă neagă sau se afișează ca fiind mari iubitori în familia lor. Mimează dragostea, vă spun eu că am văzut/cunoscut.

Citeşte mai multe aici

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H