Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. O zodie împacă şi capra, şi varza. Se anunţă schimbări de macaz pe destin

Mariana Cojocaru, previziuni pentru luna august 2022. Cum stai cu dragostea, banii și sănătatea. care sunt zodiile care vor avea mari probleme în ultima lună a verii

28 iul. 2022, 20:04
Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. O zodie împacă şi capra, şi varza. Se anunţă schimbări de macaz pe destin

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022. Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt previziunile pentru luna august a anului 2022. Celebrul astrolog a spus ce îi așteaptă pe nativi pe mai multe planuri și la ce trebuie să fie atenți în perioada următoare. Conform declarațiilor făcute de celebrul astrolog pentru Antena Stars urmează o perioadă intensă pentru nativii zodiacului. Aceștia sunt nevoiți să analizeze și să-și cântărească mai bine deciziile.

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022 Berbec
Berbecii sunt preocupați de chestiuni care țin de iubire, de planul sentimental, de prietenii. Este foarte important ca nativii să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie.

Taur
Taurii sunt într-o perioadă cu constrângeri, pentru că nu le ies lucrurile cum își doresc sau cum gândesc. Trebuie să lămurească lucruri care țin de familie, de planul sentimental, dar și de studii. Din septembrie, se ascut săbiile.

Gemeni
Luna august, este marcată de studii, străinătate, spiritualitate. Când e vorba de studii, Gemenii pot fi foarte veseli, zăpăciți, dar uneori pot să fie superficiali, pentru că au prea multă încredere în ei. Unii pot lucra în afara țării și se pot afla în situații foarte tensionate, deoarece nu știu pe ce drum să meargă astfel încât să iasă din zona de blocaj în care se află.

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022 Rac
Racul este într-o perioadă în care stă în cumpănă, mai ales când vine vorba de sănătate, fie a lui, fie a cuiva din familie. Astfel, trebuie să se îngrijească.

Horoscop Cristina Demetrescu. Urmează 9 luni de coşmar, zodii care au parte numai de piedici în viaţă

Leu
Soarele îi va lumina calea Leului. Este important să nu își ia prea mare avânt. Trebuie să rămână încrezător și optimist, dar și să fie mai înțelept decât altă dată atunci când face o mișcare. E nevoie să se tempereze și să gândească bine deciziile.

Fecioară
Fecioara trebuie să fie foarte precaută în perioada aceasta, în special cu sănătatea.  Mulți nativi trebuie să cântărească foarte bine orice decizie și să fie conștienți că dacă altora le-a reușit un anumit lucru, nu este obligatoriu ca aceea să fie și pentru ei rețeta succesului.

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022 Balanță
În luna august, Balanța vrea să împace și capra și varza. Cel mai bine este să fie atentă la ce are de făcut, la priorități și să-și facă un plan bine pus la punct. Important este să se țină de promisiuni și să-și respecte angajamentele.

Zodia care află că este înșelată în luna august. Acești nativi sunt urmăriți de ghinion în dragoste
Scorpion
Pentru Scorpioni, luna august reprezintă liniștea de dinaintea furtunii. Trebuie să găsească o cale prin care să acumuleze energie pentru ceea ce urmează din toamnă.

Săgetător
Pentru Săgetători, această perioadă este una de reorganizare și reorientare. Trebuie să fie atenți la faptul că se întâmplă niște lucruri în viața lor care îi pot bulversa. Micile greșeli din trecut revin în atenția lor.

Horoscop Mariana Cojocaru august 2022 Capricorn
Capricornii au schimbări de macaz pe destin. Chiar dacă este o lună blândă, trebuie să fie atenți la cine îi merită și cine nu.

Vărsător
Vărsătorii sunt foarte centrați pe ei și pe revitalizarea lor. Nu este o lună potrivită pentru a porni în aventuri, cu toate că simt că ar putea face orice. Trebuie să fie atenți și la partea sentimentală, dacă își doresc sau nu o relație.

Pești
Peștii se ocupă mai mult de sănătate, care este prioritară. Trebuie să facă distincția între persoanele care le sunt utile și care le sunt potrivnice.


loading...