Horoscop Cristina Demetrescu. Urmează 9 luni de coşmar, zodii care au parte numai de piedici în viaţă

Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, lucrurile nu vor merge așa cum ne dorim și vom avea parte de multe piedici de-a lungul perioadei următoare.

28 iul. 2022, 12:15
Horoscop Cristina Demetrescu. Urmează 9 luni de coşmar, zodii care au parte numai de piedici în viaţă

Horoscop Cristina Demetrescu. Potrivit astrologului, una dintre probleme va fi insomnia. Mai exact, pe timpul nopții nu vom putea să ne odihnim, iar ziua nu ne vom putea desfășura deloc activitatea așa cum trebuie. Vom fi lipsiți de energie, ceea ce va crea probleme suplimentare.

Timp de nouă luni, Luna își va arăta adevărata față. Luna neagră va avea un impact foarte mare asupra emoțiilor noastre: le vom trăi atâta intensitate maximă, dar vom avea parte și de sentimente care ne vor provoca doar durere.

Zodiile care întâmpină probleme financiare. Cristina Demetrescu îi avertizează pe aceşti nativi: „Este bine să nu se laude”

Cristina Demetrescu atrage atenția că în următoarele luni trebuie să acordăm o mai mare atenție celor vulnerabili, precum bătrânii persoanele bolnave, cei cu probleme psihice. Femeile însărcinate nu se vor putea bucura pe deplin de sarcină, pentru că se vor confrunta cu stări psihice incomode. În plus, cu stări mai puțin plăcute se vor confrunta și cei cu multe responsabilități sau care au copii.

Horoscop Cristina Demetrescu:

Horoscop Cristina Demetrescu. Potrivit astrologului, deși unii vor fi tentați să apeleze la psiholog, ideea de bază în următoarea perioadă e vindecarea spiritului, nu neapărat a psihicului.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, o nouă previziune tulburătoare despre finalul războiului din Ucraina: „Văd autodistrugerea lui Putin”

“Sufletul nu poate să fie vindecat decât prin credință, altă terapie nu există. Psihologul nu vindecă sufletul propriu-zis”, a precizat astrologul, într-o emisiune TV.

În perioada asta trebuie să ne apropiem mai mult de Dumnezeu, să fim mai credincioși și să ne concentrăm pe relația noastră cu divinitatea, a mai adăugat Cristina Demetrescu