Horoscop Mariana Cojocaru: Cum ne afectează eclipsa din 4 decembrie. Momente de cumpănă pentru multe zodii

Următoarea perioadă nu este deloc una foarte bună pentru anumite zodii, conform astrologului Mariana Cojocaru. Mulți nativi vor avea de suferit din cauza anumitor probleme pe care le pot întâmpina la locul de muncă sau în viața personală.

03 dec. 2021, 12:45
Horoscop Mariana Cojocaru: Cum ne afectează eclipsa din 4 decembrie. Momente de cumpănă pentru multe zodii

Horoscop Mariana Cojocaru:

Eclipsa care va avea loc pe 4 decembrie va influența destul de mult harta karmică a fiecărei zodii, tocmai de aceea astrologul a ținut să tragă câteva semnale de alarmă în ceea ce privește viitorul. Mariana Cojocaru a vorbit, astăzi, la Antena Stars, despre cum sunt zodiile afectate de eclipsa din 4 decembrie.

Horoscop Maria Cojocaru. Berbecul are o perioadă mai proastă, mai ales dacă este vorba de reîntorsul din străinătate. Este o perioadă în care apele se agită și nativul Berbec poate să fie dezorientat. Nu știe încotro să o ia din punct de vedere al carierei.

Taurii se vor confrunta cu probleme legate de moșteniri, de acte importante, contracte, alianțe, parteneriate. Este un sector astral foarte bine marcat. Taurii care sunt destul de tranșanți, trebuie să se gândească de duă ori înainte de a lua o decizie, deoarece riscă să sufere.

Gemenii sunt vizați de ultima eclipsa de pe ciclul lor karmic pentru că acolo se află Lilith. Unii nu vor știi ce decizii să ia. Alții sunt dezorientați din punct de vedere al carierei. Este important să fim atenți la ce oportunități ar putea să apară. Foarte multe uși sunt închise și rar se deschid.

Racii se vor axa în următoarea perioadă pe zona sănătății sau pe zona carierei. Prioritară este sănătatea. Luna neagră nu susține sănătatea bună. Este foarte important să fiți atenți la sănătatea dumneavoastră și a celor din familie și apoi la contracte și  relații.

Leul are o eclipsă de Soare marcantă pe 4 decembrie. Trebuie să fie atent cu cine se însoțește din punct de vedere al parteneriatelor, al zonei emoționale, dar și al copiilor. De multe ori pot lua deciziile greșit și pentru că sunt orgolioși, nu recunosc.

Cristina Demetrescu, despre fenomenul astronomic care afectează toate zodiile. Luna Neagră, Mercur şi Karma fac ravagii înainte de Sărbători

Fecioara e marcată de Soarele natal, prin urmare patronul Fecioarei e Mercur, deci poate avea momente de cotitură într-o astfel de perioadă, destul de neașteptate chiar. Nativii născuți sub semnul acestei zodii trebuie să fie atenți la detalii în următoarea perioadă și să nu se culce pe o ureche.

Horoscop Mariana Cojocaru. Balanța are înscrise tensiuni și blocaje din punct de vedere al comunicării. Este vorba de partea relațională, pentru că acolo Balanța poate ar vrea să îi spună ceva partenerului dar nu o face. Chiar dacă se face că nu vede și nu aude, din cauza blocajelor va ajunge la un moment dat să izbucnească în cele mai nepotrivite circumstanțe.

Marte este patronul Scorpionului. Pe de o parte e de bine că îl poate face înțepat, bătăios, dar pe de altă parte nu e deloc bine. Scorpionii trebuie sa fie cu mare băgare de seamă. În primul rând, cariera este vizată, după aceea urmează partea sentimentală.

Pentru Săgetători, următoarea perioadă vine și marchează un soi de încercare a vieții. Pentru unii înseamnă o maturizare, pentru alții înseamnă începutul sfârșitului. Unii nu au soluții pentru că au ajuns într-un blocaj total, nu parțial.

Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize

Pentru Capricorn este o perioadă mai relaxată pentru că în momentul în care vorbim despre o axă karmică Săgetător-Gemeni, Capricornul nu e vizat. Pot apărea schimbări ce țin de carieră, iar la alții schimbări ce pot ține de sănătate.

Nici Vărsătorii nu stau prea bine. Atenția trebuie să fie mai mare acum decât de obicei în ceea ce privește destinul. Se află la o răscruce de drumuri. Unii nu știu dacă să o ia înainte, la dreapta sau la stânga. Pe de o parte îi poate călăuzi dorința de autocunoaștere, chestiunile care țin de studii, pe de altă parte cariera le poate arăta drumul corect.

Horoscop Mariana Cojocaru. Pentru Pești pot exista momente de cumpănă. Este vorba de relația de familie, de sănătate de deciziile care se pot lua în zona carierei și drumul pe care urmează să îl acceseze. În această perioadă, Peștii trebuie să fie atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, a spus cunoscut astrolog la Antena Stars.