HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Cum te afectează ECLIPSELE din februarie. Ce zodie dă de bani şi cine trece prin situaţii DELICATE – VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna februarie aduce cu sine câteva evenimente astrale de amploare, capabile să ne influenţeze semnificativ viaţa. Astrologul Mariana Cojocaru a explicat la România TV cum vor fi afectate zodiile de cele două eclipse ale lunii, cea de lună, care s-a produs deja pe 11 februarie, şi cea de soare, ce va avea loc pe 26 februarie.

RomaniaTV.net
13 feb. 2017, 07:55
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Cum te afectează ECLIPSELE din februarie. Ce zodie dă de bani şi cine trece prin situaţii DELICATE – VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017 este o lună cu o eclipsă de lună şi una de soare, ceea ce aduce tensiuni sociale şi un risc major de accidente.

Berbecii au o perioadă cu emoţii puternice, iar cei care au copii e bine să fie foarte atenţi la ei. Taurii au de făcut alegeri importante şi traversează o perioadă de criză, dar care a trece rapid. Gemenii trebuie să fie atenţi cu cine împărtăşesc serete, iar pentru raci există riscul unor dipspute, dar şi al apariţiei unor cheltuieli neprevăzute.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Nativii din zodia Leu pot avea parte de schimbări bruşte în viaţă şi de descoperirea unor secrete, iar Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate şi la deciziile pe care le au de luat la locul de muncă. Pentru Balanţe este o perioadă în care reuşesc să se lămurească cine le merită afecţiunea şi cine nu, iar Scorpionii au de lămurit o situaţie delicată.

Pentru Săgetători este o perioadă cu ispite periculoase şi sunt de evitat deplasările. Pentru Capricorni se anunţă câştiguri financiare, iar Vărsătorii vor scăpa de anumite restanţe, dar ar putea avea probleme de sănătate. Peştii pot avea parte de schimbări sociae bruşte şi trebuie să fie atenţi să nu se neglijeze.