HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017, o lună cu tensiuni şi riscuri majore. Ne pasc adevărate DEZASTRE

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Luna februarie este o lună de foc, plină de evenimente astrologice. Tonul îl dă planeta Marte, intrată în Berbec, iar pe 27 februarie va face o conjuncţie magistrală, dar şi periculoasă, cu Uranus. Este o sabie cu două tăişuri şi, dacă o vom manevra cu pricepere, nu ne vom răni.

RomaniaTV.net
31 ian. 2017, 04:05
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017, o lună cu tensiuni şi riscuri majore. Ne pasc adevărate DEZASTRE

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Februarie 2017 este o lună în care pot să izbucnească conflicte majore, în teatrele de operaţiuni militare focul bătăliilor se va înteţi. Conjuncţia Marte – Uranus predispune la atentate, accidente aviatice, incendii şi în general la fenomene de nestăvilit.

Berbecii trebuie să fie atenţi la deciziile pe care le au de luat, în timp ce Taurii au şansa să-şi consolideze poziţia socială şi să câştige apreierea şefilor.

Pentru Gemeni, luna februarie va fi una a ispitelor amoroase, însă e bine să fie atenţi la capitolul sănătate. Racii au de trecut probe de foc la serviciu, în timp ce pentru lei se arată noi oportunităţi în carieră.

Fecioara va avea succese pe plan profesional, dar trebuie să se aştepte şi la reglări de conturi. Pentru Balanţe poate să apară o dragoste fulgerătoare, la prima vedere, dar aceasta adue şi gelozie.

Scorpionii e bine să fie atenţi la locul de muncă; Săgetătorul se axează mai mult pe socializare, călătorii şi pe a-şi face noi prieteni.

Pentru Capricorni se anunţă o lună în care semnează contracte avantajoase, iar Vărsătorii au de luat decizii importante.

Peştii vor fi zodia cea mai agitată în februarie, în special în ultimele zile ale lunii.

Ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte aflaţi în detaliu de la astrologul Mariana Cojocaru: