Horoscop Mariana Cojocaru. Final de ianuarie cu bagaj karmic chironian restant. Atenţie la tranzitele selenare şi la Lilith, cea care perturbă destine

Soarele în Vărsător ne dă viața peste cap! Avertismentul Marianei Cojocaru pentru zodii, se anunţă cumpene mari la finalul primei luni a anului 2024.

23 ian. 2024, 11:20
Horoscop Mariana Cojocaru. Final de ianuarie cu bagaj karmic chironian restant. Atenţie la tranzitele selenare şi la Lilith, cea care perturbă destine

Soarele în Vărsător nu suportă monotonia și perturbă destinul zodiilor. Mariana Cojocaru, horoscop pentru perioada 22-28 ianuarie 2024

Mariana Cojocaru a realizat horocopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024 și a dezvăluit previziunile pentru toate zodiile. În cadrul rubricii AstroPlay, astrologa a spus cine sunt nativii care au destin cu prioritate în perioada următoare.

Horoscop săptămâna 23-28 ianuarie 2024 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

„Vestea foarte bună este că Soarele va intra în constelația Vărsătorului de Apă, semn fix de Aer. (…) Un plus de geniu, nonconformism, revoluționar de multe ori, sunt cei care dărâmă barierele, lucruri care nu mai pot funcționa așa. E drept că unele pot fi schimbări în foarte bine, iar altele, dacă nu sunt gândite în profunzime, nu sunt la fel de bine structurate. (…)

Cu toții vom accepta tiparele acestea impuse, nu vom accepta să ne fie îngrădită libertatea, gândirea, dorința de a ne decide singuri destinul și de a nu fi înrobiți, umiliți. Săptămâna care vine are o energie și o vibrație nouă. Până și cei mai docili, cuminți, ascultători, care nu încalcă reguli nu vor mai gândi așa”, a spus Mariana Cojocaru care a dezvăluit și cum va influența Luna Plină din 25 ianuarie 2024 toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va avea 5 luni extrem de grele. Ce se întâmplă până în iunie 2024

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Berbec

Bagaj karmic chironian restant, ce pare destul de greu sau împovărător de dus de către unii. Datorită rezonanței pe care o stabilește dharma sau capul Dragonului din Berbec cu Chiron, lucrurile se pot constitui ca un fel de greutate, de povară. Până nu înțelegeți cum să îi aflați cifrul, ca să puteți folosi cheia de destin, nu veți putea evolua cum vă doriți. Sau veți face un soi de popas pe autostrada destinului vostru. Poate fi o chestiune foarte importantă ce ține de sănătate, a ta sau a cuiva din familie, de străinătate, de business, chestiuni care sunt esențiale pe carieră, anunță Mariana Cojocaru.

Taur

Debutul de săptămână găsește să îți aducă Luna în domiciliu, semn că în prima parte prioritățile sunt jupiteriene. Un soi de noroc de dibuit, care poate să țină de anumite acte, documente, secrete, informații care îți parvin de undeva, iar în anumite situații, de justiție, controale. Sau uraniene, în sensul în care vă stoarceți creierii să vă aduceți aminte ceva, să găsiți soluție pentru ceva, sau lunariene, adică emoții care țin de familie, dragoste, vești, despărțiri, regăsiri. În a doua parte a săptămânii căutați surse noi, pot fi materiale sau de altă natură, cum ar fi de inspirație pentru că Luna acolo vine.

Gemeni

A doua jumătate a săptămânii se vrea mai importantă ca prima, dar un lucru va fi cert: nu trebuie să vă neglijați sau să luați în derâdere ceva, să fiți superficiali. Trebuie să fiți focusați și concentrați pe ceea ce vi se pregătește. Se spune că stați în cumpănă, dacă este vorba de o deplasare în străinătate, de un examen, dacă să continuați ceva, anumite cursuri, anumite demersuri într-o anumită direcție.

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Rac

Luna în creștere se vrea o formulă de iluminare, deci va trebui să depuneți efort, să vă străduiți, chiar să studiați, să vă documentați, să acționați pentru a înlătura orice îndoială. Cu cât veți fi mai siguri și mai informați de ceva anume, așa puteți să acționați în sensul bun, constructiv, spre a finaliza lucrurile cum vă doriți voi.

Leu

Sănătatea iarăși este pe firmament, pe ordinea de zi. Atenție dacă în ultimul an de zile a existat o presiune foarte mare pe sănătate din cauza Lunii negre. Dacă nu ați rezolvat, atunci încărcătura este și mai mare. Dacă ați rezolvat, acum este prioritară, dar în sensul în care pe primul pătrar, până la Lună plină, vă transmite mesaje ce țin de regenerare, ca și cuvânt cheie, de absorbția mineralelor, de alimentația aceasta cu sfat prețios, corectă, de absorbție a vitaminelor.

În special sunt vizate persoanele cu probleme de tiroidă, sau probleme ale aparatului digestiv. Anumite câștiguri pot să apară din anumite colaborări, dar atenție mare în ce colaborări intrați! Ele sunt susținute, dar trebuie să faceți distincție, să eliminați neghina de bob.

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Fecioară

E săptămâna selecțiilor în care se spune că, dacă vă atrageți partenerii corecți sau specialiști foarte bine informați, de ținută, de calibru, atunci lucrurile pot să evolueze foarte bine. În sensul în care obrazul fin cu cheltuială se ține! Așa vin și informațiile. A lua informații de ici, de colo, pentru a găsi soluții sau de la persoane care nu au expertiza necesară acolo unde e zvonistica, unde e totul la nivel de bârfă, se spune că vă poate perturba serios ascensiunea. Pot apărea alte evenimente în lanț din exterior, care poate să blocheze evoluția spirituală. Trebuie să înțelegi care e locul tău în Univers, care e misiunea ta karmică pe care ai primit-o pentru viața asta, dacă ai îndeplinit-o, dacă ești pe un drum corect sau pe o alee care duce spre o înfundătură. Îndoieli legate de o decizie datorită lui Lilith, ea este cea care poate să vă perturbe destinul, care are aspecte karmice ce țin de viețile trecute.

Zodiac chinezesc. Mai sunt trei săptămâni din Anul Iepurelui de Apă. Ne vom mai întâlni cu el peste 60 de ani, 5 zodii rămân puternic marcate

Balanță

Ochelari de cal sau văl pe ochi? Vă complaceți într-o situație doar de dragul de a nu deranja? Conjuncția lunii cu axa karmică, cu Soarele în Vărsător, ne duce cu gândul la relația de familie, cu rudele, la relația afectivă, sentimentală, la relația cu copiii. Atrage atenția asupra a ceva sau a cuiva. Va trebui să faceți distincția între ce reprezintă dragostea, interesul sau cariera, dacă este una și aceeași cu locul de muncă. Sau ceva nu vă mulțumește pe deplin. Este o săptămână care pune accentul pe așa ceva și „de ce nu vă mulțumește?”

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Scorpion

Tranzitele selenare cer atenție specială, din nou, la sănătate. Atenție, că iarăși revine în prim plan sănătatea și indică faptul că trebuie să fiți foarte atenți ce, cum și cât mâncați, la calitatea produselor în mod deosebit. La unii chiar se spune că detoxul vă va pune să mâncați cât mai puțin sau anumite produse. Pe Luna în creștere se acumulează foarte mult. O să ziceți cum puteți face asta… Păi va trebui să vă uitați și să numărați caloriile sau gustările. Există suficient de multe informații în acest sens, încât să știți cum să țineți organismul în parametri normali chiar cu luna în creștere. Starea aceasta de spirit încrezătoare și optimistă poate să vină cu bonusuri alimentare. Sigur, fără dulce viața e pustie, dar și acel dulce trebui să fie calculat, cântărit, să nu fie în exces.

Săgetător

Amintirile dau năvală și au un scop clar: rezolvarea problemelor ce țin de familie, în anumite situații, unde puteți să dați o mână de ajutor. Pot să țină de trecut, inclusiv socio-profesional, pentru a ști pe ce temelie, finanțe, vă puteți baza ca să rezolvați ceva sau să demarați ceva într-un termen foarte scurt, datorită tranzitelor selenare. Până în Luna plină, așa cum indică astrograma generală a săptămânii viitoare, așa vă indic și eu! Vedeți, există înaintași, nu am descoperit eu astrlogica, nu am descoperit eu horoscopul fiecare vine cu plusul lui de informație, de cunoaștere, de studiu, de analiză, și interpretarea aceasta face diferența. Eu nu fac decât să vă orientez, în rest ține de dumneavoastră și de raportarea acestei astrograme generale, față de ce aveți voi în particular.

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Capricorn

La Capricorn, plecarea Soarelui din constelația acestora se va lăsa cu vești bune, dincolo de plusul de înțelepciune pe care l-a adus. Vine și cu anumite chestiuni karmice care vă pot pune în situații foarte interesante. Vreți să stabiliți un soi de comunicare, de telepatie, sau vreți să vă sfătuiți cu cineva. De multe ori, unele chestiuni karmice neînțelese vă pot sâcâi. De ce mi s-a întâmplat tocami mie, știți cum pune omul întrebarea. de ce nu i s-a întâmplat altuia? Ce planuri are Universul în sensul acesta, care e cauza, motivul? Întrebările acestea nu sunt existențiale, ci nu îți dau voie să intri într-o formulă de normalitate, să poți să îți construiești viitorul chiar vindecând anumite răni. Sau găsind peticul la sacul de destin. Și atunci poți să lucrezi, dar fără sporul și eficiența pe care le aveai altă dată. Prin urmare, chestiunile sunt clar de suflet, aici este amprenta generală, iar la alții poate să țină de carieră, de străinătate, de business, de ceva din sfera aceasta.

Vărsător

Va fi foarte mare agitație la voi. De ce? Pentru că vom avea un Soare activ și sper să fie cu folos la cei mai mulți dintre voi și cu recunoașteri, câștiguri emoționale, și daruri pe măsură. Soarele se poziționează pe Capricorn cu Vărsător, automat o parte din energia Capricornului, care e considerat spirit pereche cu Vărsătorul, se va acumula și va intra în bagajul acesta al Soarelui pentru a ajuta Vărsătorul cu un imbold, în sensul în care poate să facă ceva. Spuneam că Soarele se constituie într-un aliat, el are menirea de a susține, pentru că el este dătătorul de viață, de lumină. De aceea se spune că sămânța de inventivitate aparține Vărsătorului, că el este cel care poate să demareze, să inițieze, să vină cu o idee, cu o speranță. Și mai spuneam de faptul că România care este în zodia Vărsătorului, deși este foarte tolerantă cu populația ei, cu tot, totul merge până la un punct. Pe cât este de previzibil Vărsătorul, de statornic, în momentul în care ceva nu îi convine nu se mai uită.

Horoscop Mariana Cojocaru 23-28 ianuarie 2024: Pești

Se conturează câștiguri ce ar putea să apară în prima parte a săptămânii, dar numai la cei dinamici, din domenii competitive. Atenție mare la sănătate sau la tensiunile din planul socio-profesional! Acolo se spune că cei care au anumite afecțiuni cronice trebuie să urmărească tratamentul ca la carte. Cei care sunt în anumite angajamente, locuri de muncă, acolo se întâmplă ceva, pot avea discuții, provocări, care vă pot pune în situații în care trebuie să fiți cât mai eficient, mai bine pregătit.

E o săptămână în care unii se pot gândi la schimbarea locului de muncă sau un angajament care să vină suplimentar, sau pot chiar să primească oferte în acest sens. Este o săptămână în care lucrurile vor fi mult mai agitate. Agitația vrea să radă vechiul pentru a lăsa loc noului, pentru a se debarasa de el și te vei simți eliberat. Pornești pe alt traseu de destin, mult mai nou.

Soarele în Vărsător, cu siguranță, nu suportă monotonia. Foarte rar veți vedea Vărsători care să accepte locuri de muncă undeva unde nu au grade de libertate, undeva unde ceva nu corespunde felului lor de a gândi, de a simți, de a acționa. Iar atunci când acceptă, acceptă pentru că este parte din misiunea lor karmică și își fac de multe ori datoria ca la carte, impecabil. Sunt foate responsabili și foarte muncitori, dar trebuie respectați la adevărata lor valoare, a spus Mariana Cojocaru pentru AstroPlay. Mai multe previziunie făcute de ea puteți vedea aici!