Zodiac chinezesc. Mai sunt trei săptămâni din Anul Iepurelui de Apă. Ne vom mai întâlni cu el peste 60 de ani, 5 zodii rămân puternic marcate

Dragostea este cea mai puternică forță din lume. Poate aduce oamenii împreună în cele mai neașteptate moduri. Aceasta este energia și mesajul acestei ultime perioade din Anul Iepurelui de Apă.

23 ian. 2024, 09:14
Zodiac chinezesc. Mai sunt trei săptămâni din Anul Iepurelui de Apă. Ne vom mai întâlni cu el peste 60 de ani, 5 zodii rămân puternic marcate
Horoscop chinezesc: 4 zodii care vor fi lovite de Cupidon până la finalul lunii decembrie 2023! Nativii au parte de DRAGOSTE cu carul

Zodiac chinezesc. În timp ce cinci semne zodiacale chinezești sunt cele mai benefice sub această influență, există ceva aici pentru fiecare semn zodiacal.

Atunci când un lucru se termină, altul începe. Perioada de tranziție se poate amesteca adesea atât de perfect pe ambele părți, încât numai cei atenți sunt conștienți de o astfel de schimbare. Energia norocului în această săptămână va evidenția acest lucru în viața ta amoroasă. Înainte să iti dai seama, vei merge pe culoar (sau vei trăi împreună din abundență) cu partenerul și uimit de modul în care ai fost odată legat de persoana greșită și acum esti cu cea potrivită. Așa îi place adesea norocului să binecuvânteze oamenii. Ne prinde inconștienți în cel mai bun mod posibil.

Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în această perioadă

Zodiac chinezesc. 1. Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Iepure, dacă ești singur, norocul tău în dragoste este stelar în această perioadă. Ești îndemnat să te concentrezi asupra dorințelor inimii tale și a obiectivelor tale pe termen lung referitoare la iubire. Apoi, închide ochii și șoptește acele urări în vânt. Este timpul să-ți apuci destinul!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care va avea 5 luni extrem de grele. Ce se întâmplă până în iunie 2024
Dacă esti într-o relație, vei beneficia să te concentrezi pe problemele de familie în această săptămână și să lucrezi împreună cu partenerul tau ca o echipă. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei dintre voi care se luptă cu delegarea sarcinilor sau stabilirea limitelor. Curba de creștere ar putea fi puțin complicată, dar va merita până la urmă.

Zodiac chinezesc. 2. Maimuță
(1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuță, dacă ești singură, așteaptă-te la neașteptat în viața ta amoroasă perioada aceasta. Unii dintre voi sunt literalmente pe cale să vă cunoașteți sufletul pereche sau un nou prieten care vă va prezenta în cele din urmă sufletului pereche. Deci fii deschis la minte și fii atent la semne. Nu vrei să ratezi această fereastră de oportunitate.

Dacă ești într-o relație, ești încurajat să-ți spui părerea și să-ți susții valorile. Persoana potrivită nu te va privi niciodată cu dispreț pentru că trăiești în mod autentic. Cel greșit va alege să plece și, în sfârșit, va permite dragostei adevărate să intre. Ai încredere în proces!

Zodiac chinezesc. 3. Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Bivol, dacă ești singur, s-ar putea să fii afectat de amintiri din trecutul tău în această perioadă. Ține-te tare și fii curajos. Esti pe lista norocoasă dintr-un motiv – forțele cosmice vor să te ajute să te vindeci, astfel încât să nu îndepărtezi persoana potrivită din cauza acțiunilor celor greșite.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 ianuarie – 27 ianuarie 2024. Zodiile care vor deborda de forță în următoarea perioadă
Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este puternic. Concentrează-te pe activitățile cuplului și găseste scuze pentru a împărtăși dragostea în cele mai neașteptate moduri (și locuri). Cu cât ești mai liniștit în acest moment, cu atât lucrurile vor fi mai bune în viața ta amoroasă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.