Horoscop Mariana Cojocaru: Karma aduce blocaje în weekend

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Eclipsa de Lună marchează probleme pentru trei zodii, care se acutizează la sfârşitul săptămânii.

11 iun. 2021, 08:08
Horoscop Mariana Cojocaru: Karma aduce blocaje în weekend

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Vine mult anunțata Eclipsă de Soare din acest an, cu un frumos Mercur Retrograd, de ar trebui să vă dea fiori de data aceasta. Că nu mai este Mercur de-l puneam în folclor. Nu-i de joacă acum, că e patronul Gemenilor, iar Eclipsa de Soare va fi în Gemeni. Să vedeți cum anticipam de la final de an tensiunile sociale și ce scandaluri în lanț declanșează cu elevii de au fost toți prezenți ca la FF…

Horoscop săptămânal pentru zodia TAUR
Taur- Cum urmează Eclipsa de Soare din 9-10 iunie, voi face selecția între lunarieni(afectați de eclipsele de Lună) și solarieni(afectați de eclipsele de Soare). Cum este și Lilith și Uranus în constelația voastră, marchează dureri în iubire, sinucideri, răfuieli, plăți de polițe, agesivitate fizică. Vor ieși la lumină toate scursurile societății, când este vorba de fapte reprobabile. Atenție la sănătate!
Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI
Gemeni- Scriam la primele zodii de impactul puternic și asupra destinului vostru(puteți citi). Mercur este retrograd în Gemeni, cu Axa Karmică și Eclipsa de Soare din 9-10 iunie. Vă trage semnale de alarmă de anul trecut pe Astrograma Generală, deci pe cea personală poate fi de mai mult timp, că nu o am în față. Alibaba și cei 40 de Hoți pentru cariera voastră, Tom și Jerry pentru dragoste/copii.

Horoscop săptămânal pentru zodia RAC
Rac: În cel mai fericit caz, Cutia Pandorei o primiți pe sănătate. Țară, țară vrem ostași…e jocul drept al copilăriei, care va fi o realitate pe viitor. Țara arde, deci nu îmi arde de glume! Mulți sunt pe o direcție greșită, atunci când vorbim de carieră sau de relații sentimentale(dragoste). Eclipsa de Soare se va vedea în conștințele tinerilor la examene, de aceea spun că fiecare are misiunea pe harta sa karmică.

Horoscop iulie 2021. Trei zodii dau lovitura. Contextul astral aduce multă energie pozitivă nativilor
Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia LEU
Leu- Flori, fete sau băieți! Un alt joc al copilăriei, că Mercur Retrograd în Gemeni cu Eclipsa de Soare ne duce cu gândul la trecut, la copilărie, inclusiv ce am fost și am făcut în viețile noastre anterioare. Pentru ca să știm cum stați la capitolul dragoste personală(compatibilități/incompatibilități). Cariera cere un alt joc: De-a Hoții și Vardiștii! Sănătatea karmică umblă acum legată la ochi pe un teren minat.

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Multe, mulți vreți să evoluați corect și să ieșiți cu fruntea sus din această viață. Mercur Retrograd cu Eclipsa de Soare din 9-10 iunie vă împiedică să o faceți. Cei mai mulți practică jocul: Mersul Piticului(carieră, sănătate), care între timp a devenit Dansul Pinguinului, la maturitate! Unele/unii iau Poziția Ghiocelului în fața partenerului de viața(căsătorie, relații job), chiar inconștient.
Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Eclipsa de Soare din 9-10 iunie vor să treacă linia de Finish în povestea Pupăza din Tei. Pupăză sau pupăzoi, în funcție de sex. Puteți fi scoși la vânzare de cei pe care-i considerați jumătăți, prieteni sau rude(dragoste, carieră). Inconștient sau nu, perioada vă vrea atenți la detalii, inclusiv pe sănătate. Cumpene pe relația cu străinătatea, studii, orientarea și reorintarea socio-profesională, alegere școli…

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia SCORPION
Scorpion- Eclipsă de Soare, cu efect de recul la iarnă. Știți cum este cu Picătura Chinezească. Acum este la Săgetător, dar vă va preda stafeta în noiembrie-decembrie 2021. 2 Malefic Kisses va fi activ și cu această ocazie? O să-l țin sub observație (relații profesionale-carieră, iubire că e diferită de dragostea afișată). Totul are impact karmic asupra sănătății și societății (vă rog citiți acest Horoscop).

Citiţi mai multe pe kfetele.ro

Horoscopul verii 2021, cu Cristina Demetrescu. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac