Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în weekend pentru multe zodii

Se recomandă atenție la relațiile cu cei din jur, pentru a nu strica prietenii vechi. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

01 apr. 2021, 22:37
Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în weekend pentru multe zodii

Horoscop Mariana Cojocaru BERBEC

Soarele este în constelația voastră și va trece din primul decan în cel de-al doilea decan al zodiei în săptămâna care urmează. Progresiile solare vor face distincția în funcție de decanul în care v-ați născut, pe aspectele generale, nu pe cele personale din astrograma voastră complexă. Primul decan se va orienta pe căutări în carieră, al doilea se ocupă de sănătate, ultimul decan: căi în dragoste.

Horoscop Mariana Cojocaru TAUR

Pentru că tot menționam la zodia anterioară de cei trei decani în care sunt împărțite toate zodiile, vă spun că cei trei decani reprezintă, într-un cadru ultra-general, câte zece zile dedicate structurii pe care venim la reîncarnare. Cum sunt treizeci de zile(medie) la fiecare semn zodiacal, dragostea, sănătatea și cariera le raportez la momentul nașterii fiecăruia. Vor fi prioritare dragostea, job-ul, copiii.

Horoscop Mariana Cojocaru GEMENI

Progresiile solare pot viza relațiile cu prietenii și familia de origine, copiii și nevoile lor(orientarea școlară, extra-școlară și profesia ce doresc să o identifice pe viitor-carieră). Atenție la anturaje și la relațiile cu cei din jur inclusiv pe business! De ce? Pentru că țin de compatibilități și unele alianțe pot să vă afecteze sănătatea, viața.

Horoscop Mariana Cojocaru RAC

Sensibili în săptămâna care urmează, semn de debusolare pentru carieră și sănătate. Tranzitele perioadei vă duc într-un moment de cumpănă, de nu veți ști pe unde să scoateți cămașa. Vă poate afecta inclusiv poziția socială și latura afectiv-relațională(dragoste, siguranță socială). Cum căile de ieșire le pot studia în viețile voastre anterioare, nu am cum să mă aventurez să le creionez pe aspecte generale.

Horoscop Mariana Cojocaru LEU

Cum cei mai mulți dintre voi își doresc un business sau o carieră nouă sau sigură, vă spun că totul trebuie coordonat conform aspectelor la naștere, nu doar generale indicate acum de tranzitele planetare. Cum mulți își doresc să pășească cu dreptul, vă spun că orice afacere sau job au nevoie și de un studiu Feng Shui personal, atent distribuit și ales pentru birou. Valabil și în dragoste sau sănătate…

Horoscop lunar aprilie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Horoscop Mariana Cojocaru FECIOARĂ 

Dacă ați citit acest Horoscop, realizați că munca de o viață se vrea confirmată și materializată într-un fel anume(carieră și poziție socială). Unele persoane nu fac diferența între profesie și misiunea karmică, deoarece sunt două chestiuni diferite. De acolo pot apărea blocaje și probleme ce țin de sănătate. Dragostea este în impas, căci compatibilitățile reprezintă un capitol tare sensibil.
Horoscop Mariana Cojocaru BALANȚĂ

Cum progresiile solare ale săptămânii care urmează pun accent pe faptul că personele caută orientare, e clar că sunteți la o răscruce de drumuri în viața personală(dragoste, asocieri, parteneriate, colaborări în carieră sau business). Cum perioada nu este deloc sigură, nu mă mir că întrebările voastre sunt diferite, în funcție de decanul în care v-ați născut, că nu există pe Geea două Balanțe identice.

Horoscopul pentru zodia SCORPION

Scorpion- La unii dintre voi prima pe lista de priorități este chiar sănătatea personală sau a unei persoane apropiate. Alianțele profesionale și de business pot ascunde ceva(carieră), inclusiv în plan sentimental(dragoste sau căsătorie). Nu am cum să mă pronunț, pentru că mulți stau cu Sabia lui Damocles deasupra capului, iar regulile jocului amoros sunt complet diferite de la un partener la altul…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro