Horoscop Mariana Cojocaru. Karma şi Mercur retrograd aduc blocaje la sfârşitul săptămânii

Marte intră în Leu și anunță vești uriașe pentru trei zodii. Citește previziunile pentru fiecare zodie în parte și vezi cum se termină săptămâna, potrivit celebrei Mariana Cojocaru.

17 iun. 2021, 18:23
Horoscop Mariana Cojocaru. Karma şi Mercur retrograd aduc blocaje la sfârşitul săptămânii

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BERBEC

Berbec- Săptămâna debutează într-o zi de 13 și, să sperăm, că va fi purtătoare de noroc cum este la alte popoare. Marte a părăsit Racul și s-a instalat deja în Leu, tot zodie de foc ca și a voastră(veste bună). Nu aceleași vești avem de la Soarele în rezonanță cu Mercur Retrograd în Gemeni. De efectele post-eclipse știți deja, că sunt mult mai puternice, ca după furtună:cu repercursiuni în dragoste, carieră, viață.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR
Taur- Uranus din Taur în cuadratură cu Saturn Retrograd din Vărsător prefigurează constrângerile din plan social(carieră) și business. De ce nu și în plan afectiv(dragoste), căci aspectele sunt ultra-generale și trebuiesc raportate la aspectele personale pentru a ști cum va arăta viitorul relațional al fiecăruia. Sănătatea are încă pericole ascunse, ce țin de karma fiecărui nativ(e) în parte…

Horoscop săptămânal pentru zodia GEMENI
Gemeni- Perioadă foarte grea mai pentru toți, de la vlădică până la opincă. Perioadele post-eclipse au efecte grele, iar cei mai mulți își ling rănile. La unii aspectele se transformă în traume emoționale, generate de încercările în dragoste și carieră, cu repercursiuni asupra sănătății. Vi se întind încă tot felul de capcane pe destin, deosebit de periculoase, deci sunteți vulnerabili (Karmă+Mercur Retrograd).

Horoscop iulie 2021. Trei zodii dau lovitura. Contextul astral aduce multă energie pozitivă nativilor

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia RAC
Rac- Tandem Venus-Lună la debut de săptămână!(ca să iasă și rima). Acest tandem face opoziție cu Pluton Retrograd, deci se poate lăsa cu emoții crescute și lacrimi. La unii de bucurie, iar la alții de necaz! Sănătatea e sub influența emoțiilor de un fel la tinerețe și de altă natură la bătrânețe. Dragostea are nevoie de reparații sau de schimbări. Cariera se poticnește în chestiuni care nu vă fac plăcere (blocaj).

Horoscop săptămânal pentru zodia LEU
Leu- Motor în doi timpi, nu opt cilindri în V? Parcă sunteți Trabant, căci Marte face opoziție cu Saturn Retrograd și vă poate arunca în gard(efecte post-eclipse). Și dacă vă dați tari cu caroseria, tot degeaba(dragoste, sănătate). Risc mare de ruptură în amor, că vreți să vă luați la trântă cu viața. În carieră sunteți întreținuți sau ați intrat în competiție cu jumătatea? Scârțâiți din toate încheieturile karmice vii.

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ
Fecioara- Vii și doritoare de acțiune sunteți și voi. Doar că pe aceste aspecte astrale post-eclipsă și vremuri vă mișcați cu încetinitorul, nu doar în reluare cum sunt alții. Soarele natal poate face opoziție cu Jupiter sau cu Neptun din Pești. Vă presează chestiuni care țin de justiție, parteneriate, colaborări, alianțe, familie, etc. Cum Mercur este retrograd, cariera, dragostea, sănătate dau semnale reale de gripare.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ
Balanța- Astrograma generală este iar dezechilibrată, de aceea apar sincope în cariera, dragostea, sănătatea și relația cu cei din jur. Include și copiii aici, care cer focusare pe viitorul și devenirea lor. De la naștere vin cu un bagaj energetic, intelectual și trebuie orientați corect în viață, conform cadrului astral de la nașterea lor. Și ei au vieți anterioare, acolo sunt multe secrete orientative tare valoroase.

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION
Scorpion- Perioada post-eclipse vine cu tot felul de grenade pe destin, care pot fi extrem de periculoase. Nici nu realizați în ce hățiș vă afundați, pe plan relațional și căsătorii(dragoste). Karma lui Lilith, opoziția lui Pluton Retrograd cu Venus și Luna, dar și a lui Marte cu Saturn Retrograd destabilizează cariera(că nu e carieră de piatră-și acolo o iau pietrele la vale!), business-ul, sănătatea. Stare de spirit grea.

Horoscop săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR
Săgetător- Efectele eclipselor de-au fost sunt tinichele zornăitoare de viață agătațe de coada voastră. Zornăie certificatele de căsătorie, că s-a aprins becul roșu de Urgențe?! Dispute, certuri, că este Mercur Retrograd lăngă Axa Karmică? Că sigur aveți restanțe și ați dat de fundul sacului afectiv. Glumim noi, dar chiar nu-i de glumă! Totul se va răsfrânge asupra sănătății în acest an și în următorii doi ani!

Horoscop săptămânal pentru zodia CAPRICORN
Capricorn- “Vâjâie ca vijelia și ca ropotul de ploaie/ Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare”. Dacă războiul este la Săgetător și Gemeni în amor, la voi numai dacă nu ați rezolvat chestiunile presante în ultimii doi ani, vă pot presa acum. Pot deveni cangrenă(dragoste, sănătate, ș.a). Cariera trebuie raportată la astrograma complexă a fiecăruia, pentru a ști dacă sunteți pe un drum corect sau înfundat.

Mai multe pe kfetele.ro

Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii