Horoscop Mariana Cojocaru. Luna relaţiilor karmice, avertisment pentru toate zodiile

Eclipsele de Soare și de Lună ne vor debusola destul de mult. Ce se va întâmpla până la sfârșitul lunii noiembrie? Marian Cojocaru a analizat astrele pentru fiecare zodie.

11 nov. 2022, 17:33
Horoscop Mariana Cojocaru. Luna relaţiilor karmice, avertisment pentru toate zodiile

Horoscop Mariana Cojocaru. Luna noiembrie 2022 este una a tensiunilor, o lună extrem de complicată pentru foarte multe zodii, susține astrologul Mariana Cojocaru. Eclipsele de Soare și de Lună ne vor debusola destul de mult. Ce se va întâmpla până la sfârșitul lunii noiembrie?

Berbecii se află într-o perioadă în care pot fi zgândăriți foarte ușor. Chiar dacă nu simt direct o anumită presiune asupra lor, acestora le va sări țandăra aproape din orice.

Taurii trebuie să fie ceva mai atenți la relațiile lor karmice. Și ei pot izbucni în orice moment până la sfârșitul lunii noiembrie 2022.

Horoscop special. Aceste zodii scapă de toate problemele financiare, norocul le intră în casă

Gemenii se confruntă cu agresivitatea verbală și trebuie să își modeleze mai atent tonul. Pot reacționa și ei impulsiv la anumite declarații pe care le rostesc cei din jur, fie prieteni ori colaboratori.

Horoscop Mariana Cojocaru. Racii au acumulat prea multe energii negative de la începutul anului până acum și vor deveni conștienți de asta în perioada următoare. Pot apărea probleme în carieră.

Horoscop Mariana Cojocaru. Leii sunt deschiși la nou, extrem de implicați în tot ceea ce fac, doar că de data asta s-ar putea să le dispară răbdarea. Fecioarele se vor simți debusolate. Se confruntă cu o serie de confuzii, ca și cum și-ar pierde din personalitate. Au mintea ocupată, doar că gândurile lor s-ar putea să se îndrepte în altă parte. Chiar dacă au făcut lucrurile corect, apare degringolada și trebuie să identifice de la ce pornește starea lor proastă.

Horoscop Mariana Cojocaru. Scorpionii, implicați în conflicte destul de serioase
Balanțele sunt afectate de instabilitatea din jur, nevoite să găsească noi soluții pentru a se adapta la lumea tot mai haotică. Au nevoie de armonie și liniște. Scorpionii sunt angrenați în conflicte destul de serioase, iar unele dispute apar din senin.

Săgetătorii trebuie să fie mai atenți la deciziile care țin de carieră, la situațiile pe care le au de gestionat. Sunt sfătuiți de astre să nu își neglijeze starea de sănătate în perioada aceasta. Capricornii își păstrează pragmatismul, independența, rigurozitatea pentru care sunt recunoscuți, însă ar fi bine ca în perioada următoare să fie ceva mai atenți la ce hotărâri iau. Să nu se entuziasmeze prea tare, ca un fluture care se apropie de lampă.

Horoscop special: 6 zodii vor avea succes mare! Numai lucruri bune li se vor întâmpla în următoarea perioadă

Vărsătorii sunt rebeli, nonconformiști, și își vor arăta aceste laturi până spre sfârșitul lunii noiembrie 2022. Peștii pot fi rătăciți în propriul lor destin. Eu sunt foarte complecși în felul lor și vor trăi divers în perioada care urmează. Și ei se focusează pe o evoluție corectă, pe ce trebuie făcut pentru ca totul să decurgă ca la carte. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru luna noiembrie au fost făcute la Antena Stars.