HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte şi Jupiter se vor uni în Scorpion, cinci zodii vor fi puse la grea încercare

Horoscopul în 2018 este plin de surprize! Marte și Jupiter se vor uni în Scorpion și ne vor împinge de la spate să căutăm ceva mai bun în viață. Dar câteva zodii vor avea obstacole noi de înfruntat.

03 mai 2018, 07:04
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Marte şi Jupiter se vor uni în Scorpion, cinci zodii vor fi puse la grea încercare

Astrele ne obligă să ne concentrăm fiecare asupra dorințelor și resurselor proprii. 2018 este anul în care planurile personale, visele și ambițiile vor veni în prim plan. Realizându-ne pe noi, vom fi mai echilibrați, mai mulțumiți și mai puternici, astfel încât să îi ajutăm și pe ceilalți. Câteva astre mari, precum Venus, Marte și Mercur vor avea perioade lungi de retrogradare în 2018, iar acest lucru va afecta profund câteva zodii ambițioase.

Iată cu ce evenimente inedite și situații extreme se vor confrunta.
Astrele ne obligă să ne concentrăm fiecare asupra dorințelor și resurselor proprii. 2018 este anul în care planurile personale, visele și ambițiile vor veni în prim plan. Realizându-ne pe noi, vom fi mai echilibrați, mai mulțumiți și mai puternici, astfel încât să îi ajutăm și pe ceilalți. Iată cu ce evenimente inedite și situații extreme se vor confrunta.

Berbecii, provocați în dragoste
Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Racii, provocați pe plan financiar

În martie, nativii Rac trebuie să fie prudenţi când împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna. O altă perioadă nefastă va fi începutul lui august, marcat şi el de pierderi în anul 2018.

Balanță.
Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanței și îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Zodia Scorpion, la răscruce
Viaţa de familie a multora dintre Scorpioni nu va mai fi la fel de agreabilă ca până acum. Vor fi nevoiţi să îşi schimbe stilul de viaţă, să se mute în locuri care nu le plac sau să facă un compromis în favoarea copiilor. Cele mai grele perioade vor fi în februarie şi noiembrie.

Vărsătorii, precauți
În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii Vărsători riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.