HOROSCOP Mariana Cojocaru OCTOMBRIE 2018. Dreptunghiul mistic şi trigonul formează aspecte înşelătoare. Cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Este o perioadă foarte interesantă. Soarele a intrat în Balanță, dar are antemergător pe Mercur, iar aspectul important al săptămânii este dat de dreptunghiul mistic format pe zodii de foc și de aer. Avem Soare în Balanță, avem Vărsător, Marte-Lilith negativ, avem în Berbec Chiron și norocul divin. Mai avem în Leu capul dragonului. Pentru unii, aspectele sunt excepționale, pentru alții perioada poate fi foarte delicată.

25 sept. 2018, 17:55
HOROSCOP Mariana Cojocaru OCTOMBRIE 2018. Dreptunghiul mistic şi trigonul formează aspecte înşelătoare. Cum sunt afectate zodiile

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Berbec: Are aspecte interesante datorită conjuncției pe care e formată norocul divin și de Chiron, iar Soarele cu Mercur în constelația Balanței vine să susțină tot ce ține de latura afectivă și sentimentală și mai susține asocierile și parteneriatele.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Taur: Sunt susținuți de aspectele astea, Taurul cu Balanța sunt considerați zodii spirite-surori, prin urmare tot ce ține de beneficii suplimentare, câștiguri suplimentare, finanțări, sponsorizări. Pot avea parte de astfel de beneficii.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Gemeni: Sunt susținuți datorită trigonului format de Soarele natal cu Soarele și Mercur în Balanță în zona copiilor, în zona afectivă sunt mai creativi, mai intuitivi.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Rac: Atenție la sănătate. Au aspecte interesante pe carieră și familie. Ei trebuie să creeze acum un echilibru între cele două.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Leu: Sunt susținuți de dreptunghiul mistic și au o susținere atât pe partea de personalitate, cât și pe zona de caracter, ambiție, dorința de a face mai mult, de a fi mai determinați, de a câștiga mai bine.

HOROSCOP OCTOMBRIE 2018. Fecioară: Sunt susținute în zona financiară și a raporturilor de muncă.

Citeşte mai multe aici