Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021. Se deschide Cutia Pandorei, karma grea pentru multe zodii

Citește horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte și vezi ce anunță astrele pentru următoarele zile.

29 apr. 2021, 11:00
Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021. Se deschide Cutia Pandorei, karma grea pentru multe zodii

Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021 Berbe

c – O săptămâna care va fi dominată de Pandora. Poate nu știți, dar zeii au creat o astfel de femeie ca replică la variantele masculine de zei și semi-zei creați de Zeus. Mitologia grecească spune că este unele din primele femei create pe Pământ. Deci, acest aspect venerează dragostea, frumusețea și sănătatea. Cum cariera ține de karma fiecăruia, ea e individuală; nu are de-a face de desfătarea…

Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021 Taur – Săptămâna viitoare o voi analizape Lilith, dar săptămâna aceasta Pandora este reperul în dragoste și alegerea unei persoane potrivite în dragoste. În cazul bărbaților va fi Narcis. Hefaistos, i-a dat corp și chip Pandorei, iar Apollo talent muzical. Mă duce cu gândul la faptul că fiecare persoană are înscris un har pe astrograma ei complexă, care trebuie identificată chiar pe astrogramă de copil.

Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021 Gemeni- Sănătatea nu este susținută de Pandora, aspectul astral central al săptămânii următoare, pe care-l analizez în Premieră Națională  numai pentru kfetele.ro. Pandora= cu toate toate darurile, este semnificația acestui prenume. Chiar dacă traducerea din limba greacă este aceasta, uitați că ascunde secrete karmice grele atunci când este vorba de sănătatea, dar și carieră și dragoste.

EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC – Un aspect astral nou-nouț se conturează pe cerul de destin. Dacă ați citit acest Horoscop, ați văzut deja că săptămâna este sub tutela Pandorei, Zeiță a  Greciei Antice. Afrodita i-a dat frumusețea, dar Ares i-a pus în cutie cruzimea, semn că nu vă susține cariera și vă poate pune relațiile sentimentale în pericol. Hestia a pus în cutie speranța, căci spuneam că sănătatea poate fi afectată de răzbunarea zeilor.

Horoscop Mariana Cojocaru Paşte 2021 Leu – Pandora a primit frumusețea în dar de la Afrodita, dar frumusețea este un fluture pe lampa destinului. Perioada analizată are o încărcătură foarte grea, cu ițe care nu pot fi descălcite decât dacă analizez astrograma complexă a fiecăruia. Atena i-a dat lăcomia și gelozia, Demetra i-a dăruit înșelăciunea, tristețea și teama. Atenție la carieră, că tot ține de karma personală și spun de viețile Dvs. anterioare!

Horoscop Fecioara- O săptămână în care se va deschide Cutia Pandorei, că nu întâmplătoar tema centrală a perioadei acestea este marcată de mitologica Zeiță Pandora.  Curioasă din fire, ca și domniile voastre, după căsătoria cu Epimeteu, fratele lui Prometeu (de-i fusese dăruită de Zeus să-i fie soață și a refuzat-o), a deschis cutia zestrei și toate relele s-au împăștiat prin lume. Atenție la carieră, amor, sănătate!…

Horoscop Cassandra Paşte 2021. Se ciocnesc orgolii, multe zodii sunt expuse conflictelor
Horoscop Balanța – I-o fi oferit Afrodita frumusețea și pofta trupeasă Pandorei, că tot e o perioadă marcată așa, dar și trădarea și tristețea, lăcomia și gelozia i-au fost dăruite de Hera, de aceea pot fi cutremure în dragoste, bariere pe carieră și ascensiunea socio-profesională(dublate de știți voi ce interese de natură carnală), cu efecte ascunse asupra sănătății. Puteți citi întreg Horoscopul, ca să înțelegeți cât mai mult.

Scorpion – Dacă ați parcurs acest Horoscop Previzional, cu un aspect mitologic esențial în ceea ce vă privește, să știți că o asociez cu multe din trăirile voastre din perioada aceasta, poate nu întâmplător. Deși ea, Pandora, a fost plămâdită de Hefaistos din lut, ceea ce i-a fost pus în cutie de zeii masculini sună a răzbunare. Doar câteva Zeițe i-au dat și daruri, restul ține de necazuri:căsătorie, job, sănătate.

Horoscop integral, pe kfetele.ro