Horoscop Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 2-8 august. Aproape toate zodiile suferă, unele din dragoste, altele din sănătate

În săptămâna 2-8 august va avea loc o cuadratură rar întâlnită, iar majoritatea nativilor vor fi afectați din mai multe puncte de vedere.

01 aug. 2020, 11:20
Horoscop Mariana Cojocaru, pentru săptămâna 2-8 august. Aproape toate zodiile suferă, unele din dragoste, altele din sănătate

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat, în pentru kfetele.ro, horoscopul pentru săptămâna 2-8 august 2020. Vom avea parte de o cuadratură rar întâlnită, care se referă la conjuncția dintre Lilith și Marte cu alinierea de panete Saturn Retrograd-Pluton Retrograd-Jupiter Retrograd-Luna. Astfel, Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental, Taurii vor fi total dezorientați, iar Fecioarele pot avea probleme mari cu sănătatea, așa că aveți mare grijă!

Horoscop Berbec
Are loc o cuadratură demnă de luat în seamă, căci vine cu o mare greutate pe umerii Berbecilor, dar și a celorlalte zodii (toți suntem vizați). E vorba de cuadratura pe care o face conjuncția Lilith-Marte cu alinierea de planete Saturn Retrograd-Pluton Retrograd-Jupiter Retrograd-Luna, exact la debutul săptămânii viitoare. Pentru voi șocurile pot fi legate de viața sentimentală, carieră, deplasări.

Horoscop Taur
Scriam de la Berbec că sunteți luați în colimator voi, dar și restul zodiilor, din cauza unei cuadraturi cum rar îmi este dat să văd (citiți de aspectul acesta la Berbec). Cum semnificația este profund karmică vizate sunt sectoarele sentimental, familial și business (mai ales că Venus se apropie vertiginos de Axa Karmică). Pe scurt: sunteți dezorientați. Nu știți încotro să o luați!

Horoscop Gemeni
Dacă la Berbec și Taur scriam de dezorientare și șocuri, la voi se anunță furtuni în Paradis, fie că vorbim despre sentimente, căsătorii, copii, familie. Ar fi simplu să vă spun doar că e Soarele în Leu și destinul este în ascensiune, dar nu-i așa. Am văzut pe cineva care spunea cât de bine va fi la Berbec, că este Marte. Dar Marte e eclipsat total…

Horoscop Rac
Alinierea celor patru planete din zodia opusă, include Luna. Deci, e o perioadă cu încărcătura kamică mare. Chiar și cei care se căsătoresc acum și sunt Raci, Gemeni, Săgetători, Capricorni sau alte semne zodiacale și se consideră fericiți, vor vedea ce repede va eroda acest aspect astral cu Saturn Retrograd, Pluton Retrograd, Jupiter Retrograd, mai ales în privința căsătoriei sau a relației cu copiii, carierei, sănătății.

Horoscop Leu
Sper că ați citit la celelalte zodii ce aspecte astrale grele sunt în săptămâna care urmează, deci nu e cazul să vă bucurați prea tare că Soarele este în constelația voastră. Vă întrebați de ce nu aveți sortit sau sortită? Deci, acum este momentul să înțelegeți că astrograma este o chestiune complexă și personală ce ține de karma. Probleme grave și la căsătoriți.

Citeşte şi Horoscop Minerva august 2020. Află care sunt zodiile norocoase. Cresc veniturile, dar apar necazurile în dragoste

Horoscop Fecioară
Alinierea de planete dintr-o zodie de pământ (Saturn Retrograd-Pluton Retrograd-Jupiter Retrograd-Luna) face aspect de cuadratură cu ocultația Marte-Lilith. Nu numai, pentru că alinierea de planete face și opoziție cu Mercur, patronul vostru astral. Deci, nu e vizată doar sănătatea, ci pot fi afectate și celelalte sectoare existențiale (cu soluții pe karma personală a fiecărui individ): căsătorie, sentimente, business, comunicare, ș.a.m.d.

Horoscop Balanță
Dacă altă dată anumite alinieri de planete erau benefice și constructive, acum Universul vă cere și ne cere altceva. Cei mai mulți nu înțeleg și nu știu încotro să o ia. Sunt singura care analizând a intuit că va veni Valul peste Oameni și a venit… PANDEMIA. Nu e nimeni nemuritor pe GEEA, de aceea pentru a vă croi drum spre CER, trebuie să știți ce misiune karmică vi s-a dat la naștere.

Horoscop Scorpion
Cel mai mult mă șochează când aud cum toți se consideră compatibili în momentul în care se căsătoresc. Dar, după nuntă începe adevărata distracție… Ce credeți voi, că atunci când vorbim de compatibilitate este o chestiune de sex?! Nu, este o chestiune extrem de profundă. Am analizat cum mulți trădează (și femei și bărbați, indiferent de zodie). Acum e conjuncție Marte-Lilith pe căsătorie/copii.

Horoscop Săgetător
Mai mult de 95% aveți trădarea în sânge. Ce credeți că făceau Centaurii și Amazoanele?! Furau miresele și mirii de la nunți. Citiți acest Horoscop să vedeți ce cuadraturi, ocultații și aliniere grea de planete vor fi în săptămâna care urmează. De aceea mulți rezistați numai lângă jumătăți care sunt la fel de aventurieri(e) ca voi. Excepții de la regulă sunt puține, iar karma individuală de-o văd face diferența.

Horoscop Capricorn
Alinierea de planete formată de Saturn Retrograd, Pluton Retrograd-Jupiter Retrograd-Luna vă vizează în mod direct. Vizează și Racii, Scorpionii, Berbecul (ocultație Lilith-Marte), Gemenii și Feciorele (opoziție cu Mercur), Vărsătorii, Săgetătorii și Peștii (din alinierea grea nu lipsește Jupiter Retrograd), Taurii și Balanțele (Venus rezonează cu Axa Karmică), Leii. Destin greu. Blocat.

Horoscop Vărsător
Scriam deja la Capricorn de alinierea de planete din care nu lipsește Saturn Retrograd și care vă poate afecta cariera,business-ul, devenirea (misiunea karmică cu care ați venit pe Pământ). Cheile de destin nu pot fi regăsite decât în viețile voastre anterioare (aici analiza o fac într-un cadru previzional ultra-general).

Horoscop Pești
O faimoasă solistă autohtonă(nativă Pești) a apărut într-un interviu în care recunoaște că nu se descurcă, deci confirmă ceea ce scriam în ultima vreme la zodia voastră. Fericirea pe care mulți dintre voi o considerați eternă și inepuizabilă se dovedește a fi nimic mai mult decât o dilemă existențială.


loading...
Partenerii noștri