HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Pericolele pândesc la tot pasul. Care sunt cele mai EXPUSE zodii VIDEO

Perioada următoare este destul de bine susţinută pentru că Soarele va intra în Taur şi va face un aspect foarte bun cu luna din Fecioară. Marte retrograd, Saturn retrograd şi chiar Jupiter retrograd pe nodurile karmice pot să creeze, însă, probleme pentru Fecioare, Săgetători şi Peşti.

RomaniaTV.net
19 apr. 2016, 08:25
HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Pericolele pândesc la tot pasul. Care sunt cele mai EXPUSE zodii VIDEO

Săptămâna în curs poate fi foarte bună, dacă suntem foarte atenţi la detalii, foarte înţelepţi şi diplomaţi, atrage atenţia astrologul Mariana Cojocarul. Aceasta a explicat, însă, la România TV, că există şi o serie de pericole care pândesc pe toată lumea.

Berbec: Pericolele vizează sănătatea, intervenţiile urgente, risc de accidente. Există un risc crescut de nemulţumiri şi dispute la locul de muncă. Nu turnaţi gaz pe foc!

Taur: Sănătatea este sub auspicii nefaste. Luna neagră în sectorul sănătăţii. Cineva vă poartă sâmbetele la locul de muncă. Dejucaţi-i planurile.

Gemeni: Lipsă de suport pentru alianţele tale. Deziceri, serparări, o parte din ele le vei simţi şi este bine să le ocoleşti cu tact

Rac: Un nor negru, chiar o cumpănă, îţi poate afecta locul de muncă sau capacitatea de muncă pentru că este Marte regtrograd şi Saturn retrograd în sectorul astral al sănătăţii şi al locului de muncă.

Leu: Tensiuni, nesiguranţă în relaţiie sentimentale şubrede. Apar probleme cu copiii. Fiţi cu ochii pe ei pentru că o siungură clipă de neatenţie poate să îi afecteze

Fecioară: Dharma poate anunţa schimbări neaşteptate, şocante, în existenţa voastră. Onoraţi-vă toate sarcinile şi nu lăsaţi lucruri nerezolvate.

Balanţă: Posibile nemulţumiri, depresii sau trădări în dragoste sau în plan social, de care este responsabilă Luna Neagră.

Scorpion: Yuno retrograd face şi din partenerul tău perfect unul cu ceva defecte. Dar poate problemele sunt chiar la tine.

Săgetător: Pedalaţi în gol, parcă munciţi triplu, dar cu rezultate minime, nemulţumitoare pentru voi.

Capricorn: Eşti atacat din toate părţile sau eşti propriul tău duşman. Tu vezi cum stau exact lucrurile şi e bine să intervii.

Vărsător: Risc crescut de certuri, de rupturi cu un prieten sau lipsă de suport moral de la persoanele în care tu ai investit şi timp, şi bani, şi sentimente

Peşti: Nodul Lunar Sud este un fel de nod gordian. Apar situaţii delicate ce trebuie rezolvate cu foarte multă înţelepciune.