HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Previziunile pentru TOAMNA 2015

Toamna vine cu surprize pentru toate semnele zodiacale. Citeste mai jos previziunile Marianei Cojocaru pentru sezonul care abia ce a inceput. Iti poarta astrele noroc sau nu?

12 sept. 2015, 16:23
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Previziunile pentru TOAMNA 2015

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TOAMNA 2015

„Va fi o toamna spectaculoasa si la propriu si la figurat. Situatiile se pot schimba la 180 de grade pentru toate zodiile”, a spus Mariana Cojocaru la TEO SHOW.

Berbecii sunt ca si mustul cand fermenteaza toamna. Este o agitatie in sensul bun pentru cei foarte tineri. Toata starea de agitatie vine pe dragoste, mai ales pentru cei tineri. Pentru cei mai in varsta exista parteneriate profesionale interesante, creative. Au nevoie de muza, de inspiratie. 

Taurii sunt foarte centrati in primul rand pe sanatate. Toamna aceasta se vor ocupa de imagine: se anunta sedinte la centre spa si se vor ocupa si de proiecte cu care vor investi in imaginea lor. Toamna lor va fi incarcata cu multe sarcini.

Gemenii, de pe 18 septembrie, trebuie sa fie atenti pentru ca Mercur va retrograda va fi iar. Sunt aduse la suprafata o serie de povesti nesolutionate. Gemenii pot trece din nou la studii.

Racii vor beneficia de surprize in zona carierei si zona familiei. Vor fi afectati de eclipsele toamnei: sunt nevoiti sa impace cariera cu problemele de acasa.

Leii au beneficii in zona financiara. Toamna lor va fi rodnica. Doar leii care au avut probleme de constiinta, datorita lui Jupiter care a parasit de curand zodia, pot sa simta ca motoarele sunt gripate.

Fecioarele sunt intr-o zona in care toate astrele, cel putin pentru 80% dintre ele, le vor fi favorabile. Din 10 octombrie vor urca pe un piedestal. Vor lua decizii legate de viata afectiva si vor clarifica lucruri care au ramas neclarificate in ultimii 9-10 ani.

Balantele vor fi in continuare pe val deoarece doar cele care au ramas neiubite vor beneficia de eclipsele ce se anunta. Atentia la eclipsa din 28! Vor veni surprize pe plan amoros.

Mai multe detalii, pe revista Teo