HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează Venus retrograd VIDEO

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat cum ne afectează planeta Pluto în perioada următoare, dar şi ce aduce Soarele care intră în zodia Leului, în timp Venus va înepe o mişcare retrogradă.

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 10:30
HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează Venus retrograd VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU BERBEC

Berbecii sunt favorizaţi de intrarea Soarelui în zodia Leului, pentru că sunt o zodia de foc. Contextul astral este foarte bun, iar compresiile solare aduc trăiri deosebite şi relaţii sentimentale care se pot concretiza. Nativii cu adevărat fericiţi vor primi propuneri de căsătorie, de logodnă, sens că drăgăstosul Cupidon nu doarme.

Creativitatea va fi potenţată, dar şi intuiţia, dorinţa de a fi mult mai inventivi, mai originali va fi stimulată de prezenţa Soarelui în Leu. Artiştii şi cei care lucrează în relaţia cu cei mici vor fi cei direct vizaţi de aceste aspecte astrale favorabile.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU TAUR

Taurii au parte de relaţii de iubire schimbătoare: în viaţa lor este senin până în 25 iulie, după această dată Venus va fi retrograd şi vă va face să vedeţi şi defectele partenerului, nu doar calităţile.

Venus retrograd aduce veşti despre copii, despre reuniunile familiale.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU GEMENI

Gemenii vor avea bine aspectată zona comunicării şi a deplasărilor scurte, a ieşirilor cu prietenii. Astrele le atrag atenţia că familia are nevoie de atenţie specială, casa, căminul poate să intre într-o zonă de renovare sau reamenajare. Tot ce ţine de relaţia cu părinţii, de rude cu care nu s-au văzut mai multă vreme îi atenţionează că trebuie să se pregătească cu recompense, mai ales dacă au fost foarte ocupaţi şi nu le-au oferit o minimă atenţie.

Urmăreşte întregul horoscop în video de mai jos