Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

Două opoziții importante în această săptămână, Mercur-Jupiter Retrograd și Soare-Saturn Retrograd, vin cu schimbări uriașe pentru zodii. Iată ce anunță astrele pentru fiecare în parte

11 aug. 2021, 12:35
Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

Horoscop Mariana Cojocaru BERBEC

Berbec – Două opoziții foarte importante vă descriu destinul, atât vouă cât și celorlalte zodii în săptămâna care urmează: Mercur-Jupiter Retrograd și Soare-Saturn Retrograd. Ambele sunt în Leu și Vărsător, deci atenție la ce au înscris copiii domniilor voastre pe astrograma lor complexă karmică și cu ce pâine vin sub braț, din punct de vedere astral. Debusolați în dragoste, sănătate, carieră, business.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR
Taur – Cariera este prima vizată, iar cei care au credite o pot încurca rău de tot. Inclusiv în business. Cum dragostea trece prin stomac, să vedeți ce tsunami va apărea și în dragoste, care vă poate afecta sănătatea. Cuadratura Sorelui vostru natal cu aspectele genrale ale săptămânii următoare mă îndreptățesc să afirm aceste lucruri. Restul pot analiza pe karma individuală a fiecăruia, că sunt blocaje…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI
Gemeni- Cum toată încărcatura karmică a lui Lilith și Axa Karmică este la voi și la Săgetător, necazurile se vor ține lanț în dragoste, carieră, sănătate, etc. Ca-n cântecul Overdose- Sasha Lopez&Bruja; foarte elocvent cântec. Mulți nu știți nici cu ce karmă veniți pe pământ și cât de importantă este astrograma complexă a fiecăruia. Ce să mai spun de cei din jur: familie, raporturi profesionale în business.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC
Rac- În săptămâna care urmează Luna va reveni în domiciliul ei astral, deloc întâmplător. Vă poate bulversa emoțional în dragoste (compatibili și incompatibili, căci mulți nu știți nici să faceți diferența), că face aspect de cvintil cu Lilith din Gemeni și Axa de Destin. Aspecte care se vor resimți pe sănătate și carieră. Pe scurt: schimbări bruște de macaz. Pentru unii acest aspect e declanșat de copii.

Horoscop BANI si SUCCES 10-15 august 2021. Atenţie la cheltuielile inutile, influenţe majore în casa banilor!
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU
Leu- Mulți nu știu nici ce Ascendent au și își calculează singuri pe site-uri care nu au corecții ce țin de Timpul Sideral de la noi. De aceea nu știu cum să evolueze corect. Unde mai pun că fiecare are astrograma lui complexă, unde-i analizez viețile anterioare cu tot cu evoluție în carieră, dragoste, spiritual, sănătate, etc. Vă recomand piesa unei compatibile (FOC pe exaltare): Antonia (Berbec) și Dinero.

Horoscop Mariana Cojocaru FECIOARĂ
Fecioara- Știți deja că Mercur este patronul vostru astral, iar cum el va face opoziție cu Jupiter Retrograd (patron Săgetător și Pești), e clar că nu stați pe roze. Tensiuni karmice vor pune presiune pe voi pentru a înțelege de unde sunt aceste blocaje karmice în carieră, dragoste, străinătate, studii, copii, sănătate, justiție terestră și divină. Toată Axa zodiilor duble vă așează la o răscruce de drumuri.

Horoscop Mariana Cojocaru BALANȚĂ
Balanță- Dileme grele vă macină de ceva vreme, iar aspectele săptămânii viitoare mă îndreptățesc să vă spun că vreți să le lămuriți. Poate ține de jumătatea voastră, de copii, de carieră și, nu este exclus, să fie chiar de sănătatea karmică. Cum trebuie să raportez la astrograma complexă a fiecăruia, nu pot să vă dau soluții aici privind căile de înțelegere și ieșire. Simplu: pentru că nu sunt 2 Balanțe identice.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SCORPION
Scorpion- Apropierea lui Lilith, una din patroanele voastre astrale de Axa Karmică, anunță cutremure existențiale grele în carieră, dragoste(cei mai mulți aleg ce le iese în cale, fără a conștintiza aspectul 2Malefic Kisses-Scorpion-Săgetător), cu aspecte directe pe sănătate. Ați văzut filmul Straight Talk, de tocmai ce a fost la TV? Este cu Dolly Parton și James Woods, cu un mesaj foarte puternic și foarte profund…

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SĂGETĂTOR
Săgetător- Spuneam de la Gemeni (citiți, vă rog) că nu sunteți scutiți de aspectele grele care vor urma și care vor veni în cascadă(carieră, dragoste, sănătate, justiție terestră și divină). Cum previziunile de le fac sunt general, realitatea a confirmat că multe se potrivesc și așa. Dar nu vă ajută nici să vă înțelegeți și să evoluați corect, dacă nu vă studiez astrograma complexă cu karma fiecăruia și cu viețile anterioare.

Horoscop Mariana Cojocaru CAPRICORN
Capricorn- Opoziția Saturn Retrograd(patronul vostru astral) cu Soarele progresat din Leu anunță o săptămână de foc. Ați auzit de furcile caudine? Așa poate trece destinul vostru sentimental. Problemele și dificultățile pot apărea în carieră, că nu-i de joacă cu timpul de-l trăim (Saturn-Zeul Timpului). Repercusiunile se vor vedea și pe sănătate, că nu sunteți făcuți din beton armat. Vizați sunt și copiii și rudele!…

Citeşte mai multe pe kfetele.ro