Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă după-amiază, horoscopul runelor pentru luna august pentru toate zodiile.

07 aug. 2021, 21:11
Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Iată ce au pregătit astrele pentru această lună. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta.

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

Berbec- are o lună de protecție divină

Taurul. E pregătit să înceapă o viață nouă. Ca să ai o viață nouă, tragi bariera, lași în spate toate neplăcerile. Pentru cei care vor o schimbare în viață, au ocazia să înlăture niște persoane toxice. Renașterea e totală, financiară. Le are pe toate.

Gemeni- Au o lună în care sunt puși pe harță, pe înțepături. Mici lupte

Rac-  Pentru raci… racii singuri au simbolul dragostei. Ceva nou, au o dragoste nouă, pasională. Pentru cei deja căsătoriți, renaște flacăra. Au nevoie racii

Leu- au o lună de mister. Vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi pot marca sau le pot schimba viața în luna august. Nu sunt lucruri rele, dar sunt marcante.

Fecioara- încă nu s-a liniștit: relaxați-vă și terminați cu grijile legate de cei din familie. Du-te la ei acasă, fă-le o vizită și o să vezi că sunt bine sănătoși. E zodia medicinei

Balanța- apare ceva frumos: o suită de schimbări majore pe parcursul lunii august. Eu le aștept de la începutul anului.

Scorpion- au o lună de comunicare non stop: scrisori, emailuri, mesaje și telefon cât se poate. Încercați să vă puneți căști că vă afectează auzul.

Săgetător- are un start bun. Aveți răbdare și așteptați. Luna vă oferă surprize plăcute numai dacă știți să așteptați cuminți.

Capricorn- după atâta muncă dă și el lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Au terminat cu toate obligațiile, sunt fericiți și așteaptă să zburde.

Vărsător- fertilitate și belșug. Crește natalitatea.

Pești- peștii în luna august vor rămâne în așteptarea unei schimbări importante. E a treia oară când apare în acest interval, cu schimbarea. Pot fi schimbări în dispozitivul de locuit, în sufragerie, în apartament. Tu le-ai cerut și runa vine cu confirmarea. Eu nu trag runele, ci ele vin în conformitate cu dorințele voastre. Peștele căruia nu i-au ieșit niciodată lucrurile le-am zis că niciodată nu au fost mulțumiți

Citește și: Horoscop Urania 7-13 august 2021. Lună Nouă în Leu. Este momentul noilor începuturi, iar contextul astral le insuflă nativilor curaj pentru a porni la drum