Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care își schimbă complet destinul, în viața lor apare o persoane cu energie pozitivă

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Care este zodia a cărei viață se schimbă.

04 dec. 2023, 10:12
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care își schimbă complet destinul, în viața lor apare o persoane cu energie pozitivă
Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia al cărei destin se schimbă

Mariana Cojocaru spune că în prima parte a lunii decembrie anumite zodii trec prin situații destul de neplăcute. Cu toate astea, există un nativ care își schimbă complet destinul. Care este zodia norocoasă de luna aceasta.

Citește și: Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023. Trigoane regale pe semnele de Foc! Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop Mariana Cojocaru

Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, astrologul vine cu vești extraordinare. Mariana Cojocaru spune că cei născuți sub acest semn zodiacal primesc o energie benefică de la Soare. Nativii trebuie să o folosească cu atenție pentru a-și atinge scopul. În caz contrar, efectele ar putea fi dăunătoare.

„Un stelium excepțional, de zile mari, în constelația voastră care încearcă să susțină din start pe cei născuți în primul decan al zodiei. Ceilalți se încălzesc pe marginea terenului pentru ce va să vie de la destin în săptămânile care vor urma. Aveți de la Soare un plus de energie benefică”, spune Mariana Cojocaru.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2023. Mercur retrograd strică Sărbătorile multor zodii. Cine va fi ca o oală sub presiune de Crăciun

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au parte de situații ceva mai stresante. Cei născuți sub acest semn zodiacal trăiesc o perioadă mai complicată, atât pe partea profesională, cât și cea personală.

Este posibil ca cei din jur să aibă așteptări mai mari de la ei, iar acest lucru i-ar putea bulversa. Mai mult, astrologul le recomandă să fie mult mai atenți la discuțiile din jur.

„Cuvântul cheie al viitoarei săptămâni este discuții sau discuții. Fie vor fi la locul de muncă, carieră, cu autoritățile sau cu anumite persoane care au nevoie de dvs. Fie în familie, la cei care vor să pună țara la cale. Alți nativi vor avea discuții de alt nivel, în sensul de bârfe. Atenție la control!”, mai spune astrologul.